Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2018 02 04

L.Jamesas po dar vieno „Cavs“ pažeminimo: „Jie turėtų išimti mūsų rungtynes iš TV tinklelio“

LeBronas Jamesas iš žaidimo pataikė vos tris metimus, o „Cleveland Cavaliers“ (30-21) patyrė sutriuškinimą namuose. Rungtynėse, kurias transliavo nacionalinė televizija, „Houston Rockets“ (38-13) triumfavo 120:88 (32:20, 33:19, 32:30, 23:19).
„Cavaliers“ – „Rockets“
„Cavaliers“ – „Rockets“ / „Scanpix“ nuotr.

L.Jamesui nedaug trūko iki trigubo dublio, tačiau pačiam rasti kelių link „Rockets“ krepšio nebuvo lengva. Karalius pelnė 11 taškų (2/8 dvit., 1/2 trit., 4/4 baud.), atkovojo 9 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Tiesa, „Rockets“ lyderiui Jamesui Hardenui tai taip pat nebuvo pačios geriausios karjeros rungtynės. J.Hardenas iš toli pataikė vos kartą iš 11-ikos, bet surinko 16 taškų ir taip pat atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Geriausias aikštėje buvo Chrisas Paulas, kuris per 27 minutes pelnė 22 taškus ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Įspūdinga tai, kad jam būnant aikštėje „Rockets“ pranoko šeimininkus net 47 taškais. Pavyzdžiui, J.Hardeno +/ – rodiklis buvo tik +11.

Ch.Paulas aplenkė Andre Millerį (8624) ir daugiausia rezultatyvių perdavimų atlikusių NBA žaidėjų sąraše pakilo į 9-ą vietą.

„Cavs“ veteranas Dwayne'as Wade'as aplenkė Garry Paytoną (21813) ir pakilo į 32-ą poziciją rezultatyviausių žaidėjų rikiuotėje.

Žaidėme labai blogai, ir kažkodėl užpakaliai mums išspardomi kaskart, kai rungtynes transliuoja nacionalinė televizija

„Aš neturiu žodžių“, – po mačo kalbėjo L.Jamesas. – „Jie turėtų išimti visas likusias mūsų sezono rungtynes iš nacionalinės televizijos transliacijų tinklelio. Mes žaidėme labai blogai, ir kažkodėl užpakaliai mums išspardomi kaskart, kai rungtynes transliuoja nacionalinė televizija“.

„Cavs“ pralaimėjo paskutinius aštuonis mačus, kurie buvo matomi visoje šalyje, įskaitant ir virtinę triuškinančių pralaimėjimų: -34 prieš „Raptors“, -28 prieš „Timberwolves“, -24 prieš „Thunder“.

Pasak ESPN, "Cavaliers" per visą istoriją dar nelaimėjo nė vienerių rungtynių, kuriose po dviejų kėlinių atsilikinėtų 20 arba daugiau taškų. O tokių rungtynių buvo 103.

„Cavaliers“ įžaidėjas Isaiah Thomas, pelnęs 12 taškų, neslėpė laukiantis komandoje pokyčių: „Bjaurus pralaimėjimas. Kažkas tikrai turi pasikeisti. Nenoriu daugiau plėstis. Bet nė vienas iš mūsų nežaidė gerai nei puolime, nei gynyboje“.

„Cavs“ žaidė be traumuoto Kevino Love, bet kad tai ne pasiteisinimas supranta ir treneris Tyronnas Lue. Pasak jo, žaidėjams būtina „susitvarkyti galvas“.

„Mūsų požiūris turi keistis – dėl ko mes žaidžiame? Kad laimėtume ar kad gerai atrodytume? Mes turime būti tvirtesni. Kai reikalai tampa sudėtingi, turime būti tvirtesni“, – sakė T.Lue.

VIDEO: „Atsarginiai“: krentančios žvaigždės, šokiruojantys mainai ir neprilygstamas rekordas

„Rockets“ pasiekė ketvirtą pergalę iš eilės ir devintą per pastarąsias 11 rungtynių.

Kiti rezultatai:

„Clippers“ – „Bulls“ 113:103
„Pistons“ – „Heat“ 111:107
„Pacers“ – „76ers“ 100:92
„Magic“ – „Wizards“ 98:115
„Timberwolves“ – „Pelicans“ 118:107
„Spurs“ – „Jazz“ 111:120
„Nuggets“ – „Warriors“ 115:108
„Kings“ – „Mavericks“ 99:106

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius