-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 12

Lamaras Odomas prisigėrė tiek, kad apsivėmė ir buvo du kartus išvarytas iš lėktuvo

Dukart NBA čempionas Lamaras Odomas buvo du kartus paprašytas palikti lėktuvą, nes negalėjo nustoti vemti, nes buvo apsinuodijęs alkoholiu. Pranešama, kad buvęs krepšininkas be perstojo gėrė tarptautiniame Los Andželo oro uoste ir vos įėjęs į lėktuvą privėmė ant tako, o vėliau savo „pasirodymą“ tęsė tualete.
Lamaras Odomas
Lamaras Odomas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Lamaras Odomas NBA

Po šių incidentų jis buvo paprašytas palikti lėktuvą, tačiau trumpam išėjęs grįžo ir vėl užsidarė tualete.

Buvęs 36-erių metų NBA krepšininkas praeityje turėjo nemažai problemų su alkoholiu bei narkotikais. Praėjusiais metais jis vos nenumirė nuo kokaino bei įvairių narkotinių žolelių perdozavimo, tačiau jam pavyko visiškai pasveikti.

Pranešama, kad L.Odomas reguliariai vartojo kokainą iki 2013-ųjų. Nors jis ir bandė gydytis, tačiau visos pastangos buvo bevaisės. NBA buvo žaidėją suspendavusi tik 2001-aisiais, kai krepšininkas pripažino vartojęs marihuaną.

L.Odomas NBA praleido 14 sezonų, o per juos rungtyniavo „Los Angeles Clippers“, „Miami Heat“, „Los Angeles Lakers“ bei „Dallas Mavericks“.

Žaidėjas buvo labai svarbus titulus laimėjusiose 2009-ųjų bei 2010-ųjų „Lakers“ ekipose, tačiau visos jo bėdos prasidėjo, kai jis 2011-ais buvo išmainytas iš Los Andželo.

Ne sykį krepšininkui artimi šaltiniai teigė, kad šis „Lakers“ komandos vadovų sprendimas jam buvo labai skaudus psichologiškai.

Paskutinį kartą L.Odomas į krepšinio aikštę buvo išbėgęs 2014 m., kai atstovavo dabartinei „Saski Baskonia“. Tačiau ten jis sužaidė vos du mačus ir į JAV sugrįžo dėl patirtos nugaros traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius