Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 06

Lažybininkai: dabartiniai „Warriors“ nugalėtų legendinę Michaelo Jordano „Bulls“

NBA superfinalo serijoje pirmaujantys „Golden State Warriors“ žino, kad persvara 2-0 jiems titulo dar tikrai nereiškia, tačiau tai nesutrukdė Las Vegaso lažybininkams jų sulyginti su legendine Michaelo Jordano „Chicago Bulls“. Pasak lažybų tarpininkų, teorinėje dvikovoje tarp šių dviejų ekipų favoritu būtų laikoma 2017-ųjų Stepheno Curry ir Kevino Duranto kariauna.
Andre Iguodala ir Stephenas Curry
Andre Iguodala ir Stephenas Curry / „Scanpix“ nuotr.

Penki iš šešių ESPN apklaustų lažybų tarpininkų prognozuoja, kad favoritais būtų laikomi „Warriors“, tačiau tai būtų itin atkakli dvikova.

„Būtų labai sunku pasirinkti, – svarstė Chrisas Andrewsas. – Manau, kad pergalę iškovotų ta komanda, kuri primestų savo žaidimo stilių varžovams.“

Tačiau koeficientai kalba patys už save. Jeigu šioje įsivaizduojamoje dvikovoje pastatytumėte 100 eurų už legendinę „Bulls“, tai jų pergalės atveju uždirbtumėte net 300 eurų, nes koeficientas siekia 4. O „Warriors“ koeficientas yra vos 1,28, vadinasi, pastatę 100 eurų, laimėtumėte vos 28.

„Lyginti labai sunku, nes šiuolaikinis krepšinis yra gerokai greitesnis nei dešimtajame dešimtmetyje, – teigė lažybų ekspertas Jeffas Shermanas. – Krepšininkai dabar yra didesni, greitesni ir stipresni, nei buvo ankstesniais laikais.“

„CG Analytics“ specialistas Matthew Holtas per daug spekuliuoti nenorėjo bei pabrėžė, jog dabar NBA taisyklės yra pasikeitusios:

„Labai svarbu žinoti, kokiomis krepšinio taisyklėmis vadovausimės šiame įsivaizduojamame mače. Jeigu varžovus galima prilaikyti rankomis, tai Čikagos klubas tampa favoritais, nes jų sudėtis buvo lipdyta būtent tokiam žaidimui.

Vadovaujantis dabartinėmis taisyklėmis, daugiau šansų nugalėti turėtų Steve'o Kerro auklėtiniai. Jie galėtų išnaudoti savo greitį ir turėtų pranašumą metant iš toli.“

„Warriors“ 2017-ųjų NBA superfinalo serijoje pirmauja rezultatu 2-0, o kol kas jie yra visiški favoritai laimėti čempionų žiedus. Šiuo metu daugelyje lažybų kontorų pastačius savo pinigus už „Cavaliers“ ir jiems pateikus stebuklą galima laimėti 10 kartų didesnę sumą, nei buvo pastatyta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius