-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 06

„Magic“ vadovas nesureikšmina savo klaidos, tačiau jo dienos Orlande gali būti suskaičiuotos

Šią savaitę generalinis „Orlando Magic“ vadybininkas Robas Henniganas padarė itin didelę klaidą, kai pasidalijo nuotrauka, kurioje buvo visi komandos planai artėjančiai vasarai. Kantrybės taurė buvo perpildyta daugeliui Orlando klubo gerbėjų, kuriems jau atsibodo prastas ekipos žaidimas, abejotini sprendimai bei ši nedovanotina klaida.
Frankas Vogelis ir Robas Henniganas
Frankas Vogelis ir Robas Henniganas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Orlando Magic

Pirmadienį „Magic“ pasirašė sutartį su Patricio Garino, o už parašą ant sutarties dedančio krepšininko buvo lenta, kurioje buvo surašyti visi klubo ateities planai.

Tarp Orlando ekipą dominančių žaidėjų buvo Danilo Gallinaris, Paulas Millsapas, Andre Iguodala, Wilsonas Chandleris, Stanley Johnsonas, Marcusas Morrisas, Dario Šaričius, lietuvis Mindaugas Kuzminskas bei daugelis kitų.

Tai papiktino daugelį komandos gerbėjų socialiniuose tinkluose, kurie niekaip negalėjo suprasti: kaip tokia klaida galėjo atsitikti?

R.Hennigano atsakas į šį komandos fiasko buvo tai, kad ant lentos nebuvo surašyti konkretūs planai, o tik įvairūs pasvarstymai. Keletas komandų domėjosi keliais „Magic“ krepšininkais, todėl jie ir atsidūrė šiame sąraše.

Tačiau beveik nėra abejonių, kad R.Hennigano klaida privers visą Orlando klubo vadovų štabą iš naujo dėlioti savo vasaros planus. Dabar „Magic“ neturi pranašumo jokiose derybose, o dėl savo ateities pradės dvejoti tokie žaidėjai kaip Aaronas Gordonas.

ESPN praneša, kad R.Hennigano karjera Orlande gali baigtis jau pasibaigus reguliariajam sezonui, nes apie tai „Magic“ valdyba jau galvoja kurį laiką.

ESPN prieš keletą savaičių vertino visų NBA organizacijų vadovų darbą, o „Magic“ atstovai užėmė vos 26 vietą.

Šį sezoną Orlando ekipa ir vėl nepateks į atkrintamąsias varžybas, o perspektyvių talentų ateičiai „Magic“ klubas taip pat neturi labai daug. Internete juokaujama, kad galbūt tai visai nebuvo klaida, o tik vieno labai didelio plano dalis, tačiau tai yra labai mažai tikėtina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius