-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 11

NBA komandų reitingas: Jono Valančiūno „Raptors“ šoktelėjo į pirmąjį trejetą

Šią savaitę ESPN NBA komandų reitinge lietuvio Jono Valančiūno atstovaujama „Toronto Raptors“ pakilo į trečiąją vietą ir nusileido tik galingiesiems „Golden State Warriors“ bei „San Antonio Spurs“ klubams. O kitos lietuviškos komandos šiek tiek pakeitė savo pozicijas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Raptors“ jau užsitikrino trečiąją vietą Rytų konferencijoje, o be Kyle'o Lowry Toronto klubas iškovojo 14 pergalių per 21 žaistą susitikimą. Ar verta nerimauti, kad pagrindinis komandos įžaidėjas labai mažai žaidė su Serge'u Ibaka bei P.J.Tuckeriu? Panašu, kad ne.

Į devintąją vietą iš dešimtosios pakilo Domanto Sabonio „Thunder“. Kalbant apie šią komandą, visi prisimena 42 Russello Westbrooko trigubus dublius šį sezoną, o tai gali lemti tai, kad jam šiais metais atiteks MVP apdovanojimas.

Oklahomos komanda šį reguliarųjį sezoną baigs šeštoje vietoje, o R.Westbrooko trigubi dubliai dažniausiai komandai atneša pergalę (33-9).

Iš 19 vietos į 21 nukrito Donato Motiejūno „Pelicans“. Alvinas Gentry ir visas Naujojo Orleano klubo trenerių štabas vis dar bando rasti raktą į pergales, kai aikšte dalijasi komandos superžvaigždės DeMarcusas Cousinsas ir Anthony Davisas. Sunkiausia dar ateityje, nes vasarą sutartis baigiasi vienam svarbiausių ekipos žaidėjų Jrue Holiday.

Iš 27 į 25 vietą pakilo Mindaugo Kuzminsko „Knicks“. Sezonas beveik baigėsi, todėl reikia tikėtis, kad viskas, kas geriausia, dar yra ateityje. Ekipą vasarą gali papildyti talentingas naujokas, o buvusi legenda Patrickas Ewingas pagaliau tapo vyriausiuoju treneriu.

Šie metai Niujorko klubui ir vėl buvo labai dramatiški, o 50 pralaimėjimų reguliariajame sezone „Knicks“ patyrė septintą kartą per pastaruosius 12 metų.

ESPN komandų reitinge pirmąją vietą išsaugojo „Warriors“, o už jos išsirikiavo „Spurs“, „Raptors“, „Rockets“ ir „Celtics“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius