-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 21

NBA komandų reitinge į viršų pakilo beveik visi lietuviški klubai

22 savaitės ESPN NBA komandų reitinge savo pozicijas pagerino trys lietuviški klubai iš keturių. Į viršų pakilo Jono Valančiūno „Toronto Raptors“, Domanto Sabonio „Oklahoma City Thunder“, Donato Motiejūno „New Orleans Pelicans“, o savo vietoje liko Mindaugo Kuzminsko „New York Knicks“.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / „Scanpix“/AP nuotr.

Iš devintosios vietos į aštuntąją šią savaitę pakilo „Raptors“. Nuo „Visų žvaigždžių“ savaitgalio Toronto ekipa iškovojo 8 pergales ir patyrė 5 nesėkmes, o tai visai neblogas rezultatas žinant, jog dėl traumos negali žaisti Kyle'as Lowry.

Žinoma, tikslai Rytų konferencijoje prieš sezoną buvo aukštesni nei 4 vieta, tačiau dar galima tikėtis nedidelės duobės „Wizards“ žaidime.

Į dešimtuką po labai ilgos pertraukos sugrįžo „Thunder“ (9). Nepaisant pralaimėjo „Warriors“ ekipai pastaruoju metu Russellas Westbrookas rungtyniauja tiesiog puikiai ir vis dar turi galimybę vidutiniškai rinkti trigubą dublį.

Įdomu tai, kad „Thunder“ laimėjo pastarąsias 10 rungtynių, kai R.Westbrookas surinko trigubą dublį.

21 vietoje sutinkame „Pelicans“. Naujojo Orleano ekipa iškovojo 4 pergales iš pastarųjų 5 susitikimų, tačiau DeMarcusui Cousinsui ir Anthony Davisui jau beveik nėra galimybių įšokti į nuvažiuojantį atkrintamųjų traukinį. Ko gero „pelikanai“ jau gali galvoti apie kitą sezoną.

27 poziciją NBA komandų reitinge užima „Knicks“. Praėjusią savaitę ekipa pralaimėjo du susitikimus su „Nets“, o vis dar nenutyla kalbos apie Philo Jacksono ir Carmelo Anthony priešpriešą Niujorke.

Į pirmąją poziciją sugrįžo „Warriors“, o sau už nugarų paliko „Spurs“, „Rockets“, „Cavaliers“ bei „Jazz“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius