-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 28

Šešios NBA komandos jau pradėjo Kyrie Irvingo medžioklę

Vienas „Cleveland Cavaliers“ lyderių Kyrie Irvingas kol kas sudomino šešias komandas, kurios NBA vicečempionams pateikė oficialius pasiūlymus.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip rašo ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski, net 20 komandų domisi galimybe įsigyti K.Irvingą, tačiau oficialius pasiūlymus kol kas pateikė šešios – „San Antonio Spurs“, „Los Angeles Clippers“, „Phoenix Suns“, „Minnesota Timberwolves“, „New York Knicks“ ir „Miami Heat“.

Kaip rašo ESPN, K.Irvingas yra didžiausia žvaigždė, pastaraisiais metais patekusi į mainų rinką. Tai unikalus žaidėjas, rungtyniaujantis didžiausią įtaką žaidimui lemiančioje pozicijoje. Būdamas vos 25 metų jis jau keturis kartus pasiekė NBA Visų žvaigždžių rungtynes, triskart žaidė NBA finaluose.

Komandų skautai renka visą įmanomą informaciją apie K.Irvingą – jo charakterį, įpročius, naktinius žygius, lyderio savybes. Norima sužinoti kiek įmanoma daugiau, kad būtų galima nuspręsti – komanda tikrai nori ir gali įsigyti žaidėją ar ne.

Praėjusį sezoną K.Irvingas per vienerias NBA rungtynes vidutiniškai rinko po 25,2 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 5,8 rezultatyvaus perdavimo per 35 minutes.

K.Irvingo sutartis su „Cavaliers“galioja dar metus, tad komanda turi daugiau svertų savo rankose, nei turėjo „Indiana Pacers“, kai išmainė savo žvaigždę Paulą George'ą.

ESPN teigimu, daugiausia šansų išsimainyti K.Irvingą turi „Suns“ ir „Boston Celtics“, bet neaišku, ar pastaroji sutiks atiduoti tiek, kiek prašys „Cavs“. Galbūt Bostono klubas labai dėl žaidėjo nesiplėšys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius