-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 13

Sezoną Niujorke baigęs Carmelo Anthony galvojo, kad į „Knicks“ jau nesugrįš

Po visą reguliarųjį sezoną trukusios dramos „New York Knicks“ žvaigždė Carmelo Anthony savo krepšinio metus baigė ten pat, kur ir pradėjo. Po paskutinių sezono rungtynių puolėjas atskleidė, kad galvojo, jog tikrai bus išmainytas, o tokios minties negalima atmesti ir ateityje.
Carmelo Anthony ir Mindaugas Kuzminskas
Carmelo Anthony ir Mindaugas Kuzminskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Gali būti“, – po pergalės prieš „76ers“ apie galimus mainus vasarą kalbėjo C.Anthony.

Šį sezoną prieš mainų lango pabaigą sukosi daugybė gandų, o labiausiai krepšininkas buvo siejamas su „Clippers“ bei „Cavaliers“. Tai komandos, kuriose norėjo rungtyniauti pats žaidėjas, o rinktis jis gali, nes savo sutartyje turi sąlygą vetuoti bet kokius mainus.

„Kurį laiką galvojau, kad tikrai nebegrįšiu į Niujorką“, – atskleidė Melo.

„Nuggets“ ir „Knicks“ gretose savo karjeroje rungtyniavęs C.Anthony ketina susitikti su ekipos prezidentu Philu Jacksonu bei vyriausiuoju treneriu Jeffu Hornaceku dėl savo ateities Niujorke.

Krepšininkas teigė, kad norėtų ir toliau atstovauti „Knicks“ komandai, tačiau ji privalo pradėti iškovoti pergales. C.Anthony ekipos pastaruosius trejus metus patiria 50 pralaimėjimų arba daugiau.

„Jeigu visi pasiryžę kautis dėl pergalių, tuomet aš irgi pasiruošęs, – tikino žaidėjas. – Noriu nugalėti. Tikiuosi, kad visų tikslai bus tokie patys“.

C.Anthony dar kartą pabrėžė, kad gerbs bet kokį Ph.Jacksono sprendimą, o jeigu komanda nuspręs jį išmainyti, tai jam svarbiausia keliauti į elitinį NBA klubą.

„Reikės priimti nelengvą sprendimą. Manau, kad turime susėsti pasikalbėti su valdžia, – pasakojo 32 metų puolėjas. – Aš taip pat turiu pasitarti su savo šeima, tačiau dabar man svarbiausia žaisti laiminčioje komandoje.“

C.Anthony taip pat atskleidė, kad nuo šiol Ph.Jacksonu pasitikėti jam bus labai nelengva: „Jeigu kas nors netiesiogiai kalbėtų, kad blogai atliekate savo darbą. Ar tai jums patiktų? Aš esu labai atviras ir visuomet pasakysiu, ką galvoju. Tiesiog noriu, kad su manimi būtų kalbama tiesiai šviesiai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius