Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 27

Shaquille'as O'Nealas ir Charlesas Barkley užriko vienas ant kito dėl LeBrono

„Cleveland Cavaliers“ superžvaigždė LeBronas Jamesas užkariavo antraštes šią savaitę, pareiškęs, jog „Cavs“ nėra tokia gera, kaip praėjusiais metais.
Shaqas (kairėje) ir Charlesas Barkley (dešinėje)
Shaqas (kairėje) ir Charlesas Barkley (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Cavaliers“ pralaimėjo šešis iš aštuonių pastarųjų rungtynių, tad NBA užkulisiuose sumirgo kalbos, jog komandos lyderis LeBronas Jamesas susikirto su klubo savininku Danu Gilbertu.

Šis buvo pažadėjęs L.Jamesui negailėti pinigų naujiems žaidėjams 2014 metais, kai NBA supertalentas sugrįžo rungtyniauti į Klivlandą.

Dabar atėjo metas daryti sprendimus rinkoje, o L.Jameso ir D.Gilberto nuomonės dėl išlaidavimo rinkoje skiriasi.

Visa tai įskėlė karštą diskusiją ir tarp TNT apžvalgininkų Shaquille'o O'Nealo ir Charleso Barkley. Buvę krepšininkai ėmė vienas ant kito kone rėkti besiginčydami.

Karšta diskusija

Sh.O'Nealas įsitikinęs, kad L.Jamesas neturėtų skalbti skalbinių viešai ir skųstis klubu reporteriams. Buvęs NBA vidurio puolėjas pabrėžė, jog ne tik didysis trejetas laimėjo titulą.

„Jie ką tik laimėjo aukso žiedus!“, – šaukė jam atgal Ch.Barkley.

Tada buvę krepšininkus perėjo į asmeniškumus.

„Tu nieko nežinai apie titulus, laimimus du metus iš eilės, – nė vieno NBA čempiono titulo nelaimėjusiam 53 metų Ch.Barkley atšovė vienuolika metų jaunesnis Sh.O'Nealas, pats per karjerą tapęs lygos čempionu keturis kartus.

„Jis yra geriausias žaidėjas pasaulyje, – apie L.Jamesą sakė Ch.Barkley. – Tai nėra kaip „7-Eleven“ (visą parą veikianti parduotuvė), kur gali bet kada ateiti ir bet ką nusipirkti. Jie bando atlikti mainus. .. Jų algos ir taip didžiausios, jie moka 40-50 mln. dolerių prabangos mokesčio“ (virš nustatytos algų kepurės krepšininkų algoms išleidžiant pinigus lyga juos apmokestina dvigubai).

Nors studijoje tapo kiek triukšminga, galiausiai diskusijos dalyviai sutiko, jog L.Jameso noras kalbėti viešai nebuvo išmintingas, bet akivaizdu, jog LeBronas nusiteikęs labai ryžtingai, kad iškovotų antrą iš eilės NBA aukso žiedą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas
AFP/„Scanpix“ nuotr./LeBronas Jamesas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius