Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 23

„Žalgirio“ talentą Isaiah Hartensteiną į NBA pakvietė „Rockets“

NBA naujokų biržoje, kaip ir tikėtasi, pakviestas ir Kauno „Žalgiryje“ rungtyniavęs Vokietijos krepšinio talentas Isaiah Hartensteinas. Jį 43-iuoju šaukimu pasirinko „Houston Rockets“.
Isaiah Hartensteinas
Isaiah Hartensteinas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Įdomu, kad tai buvo pats aukščiausias Hjustono ekipos šaukimas, kurių ekipa turėjo du. Beveik iškart po vokiečio 45-uoju šaukimu „Rockets“ pasirinko Dillioną Brooksą, tačiau išmainė jį į „Memphis Grizzlies“.

Jeigu I.Hartensteinas pasirašys sutartį su „Rockets“ klubu, LKL čempionai gaus standartinę NBA išpirką – 650 tūkst. JAV dolerių.

Vokietijos talentas pateko į komandą, kuri NBA žaidžia dėl pergalių ir siekia laimėti titulą. Tai greitą ir tritaškiais paremtą žaidimą propaguojanti komanda, kuriai vadovauja atakuojančio krepšinio virtuozas Mike'as D'Antoni.

„Rockets“ starto penkete pozicijas, kuriose gali žaisti I.Hartensteinas, užima Trevoras Ariza ir Ryanas Andersonas. Tiesa, antrasis gali būti išmainytas – „Rockets“ neseniai įtraukė jį į mainomų žaidėjų sąrašą.

Į trečiąją ir ketvirtąją pozicijas ant suolo „Rockets“ turi Samą Dekkerį, kuris sužaidė pirmą visą sezoną pagrindinėje komandoje. I.Hartensteinui taip pat teks konkuruoti su Montrezlu Harrellu, Chinanu Onuaku bei Kyle'u Wiltjeru.

Pastarieji du krepšininkai į NBA atvyko tik praėjusiais metais ir daug laiko „Rockets“ gretose negavo. Didžiąją sezono dalį jie praleido NBA plėtojimosi lygos klube „Rio Grande Valley Vipers“, kuriame pirmaisiais savo NBA sezonais nemažai laiko praleido ir Donatas Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius