Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 29

15 metų Moksleivių krepšinio lygą remianti „Kraft Foods Lietuva“ pratęsė bendradarbiavimą

Lietuvos moksleivių krepšinio lyga (MKL) Vilniuje oficialiai pratęsė bendradarbiavimo sutartį su pagrindiniu savo rėmėju – „Kraft Foods Lietuva“. Nauja partnerystės sutartis pasirašyta trejiems metams.
Sutarties pasirašymas
Sutarties pasirašymas / Justo Krilavičiaus/MKL.lt nuotr.

Praėjusiame sezone penki MKL čempionatai buvo pavadinti „Manijos“ vardu. Ši rėmimo sutartis ir toliau leis tobulėti geriausiems šalies jauniesiems krepšininkams.

„Galiu tik pasidžiaugti, jog „Kraft Foods Lietuva“ jau penkiolika metų padeda Lietuvos moksleivių krepšiniui. Tai vienas iš nuostabiausių ir ilgiausių periodų. Aš pats neatsimenu, ar kas nors yra taip ilgai rėmęs vieną sporto šaką ar jos kryptį. Tai rodo puikų mūsų bendradarbiavimo tikslą“, – pratęsta sutartimi džiaugėsi MKL direktorius Dainius Čiuprinskas.

Naują trejų metų bendradarbiavimo sutartį pasirašė Moksleivių krepšinio lyga (MKL), Lietuvos krepšinio federacija (LKF) ir „Kraft Foods Lietuva“.

„Lietuvos krepšinio piramidės pagrindas yra Moksleivių lyga. Tai – pati svarbiausia lyga Lietuvoje“, – teigė LKF prezidentas Vladas Garastas. – MKL išaugina krepšininkus ir vėliau jie pereina į vyrų rinktinę. Labai svarbu, kad MKL turėtų gerą finansavimą, juk čia rungtyniauja labai daug komandų ir visada ruošiama Lietuvos krepšinio pamaina. Be viso to Lietuvos krepšinis negyvuotų. Lietuvos jaunimo, jaunių ir jaunučių rinktines sudaro MKL žaidėjai, galima sakyti, jog septynios MKL komandos dalyvauja Europos ir pasaulio čempionatuose. Manau, nei vienoje kitoje valstybėje tokios krepšinio lygos nėra. Todėl turime tokius puikius jaunimo rezultatus.“

Lietuvos krepšinio piramidės pagrindas yra Moksleivių lyga. Tai – pati svarbiausia lyga Lietuvoje, teigė V.Garastas

Moksleivių lygoje savo pirmus žingsnius žengė ir pasaulio čempionato Lietuvos bronzinės rinktinės narys Jonas Mačiulis. Šiuo metu traumą besigydantis puolėjas teigia, kad vaikų krepšiniui parama itin reikalinga.

„Tokia Lietuvos krepšinio piramidė yra labai naudinga. Atsimenu, kai tik prasidėjo mano pirmi žingsniai krepšinyje, buvo įvairūs čempionai, bet trūko konkretumo. Vėliau atsirado pagrindinis rėmėjas ir aš buvau vienas iš tų pirmų, kurie pradėjo dalyvauti šiame projekte“, – prisiminimais dalinosi J.Mačiulis. – Tada pajutom tikrą pirmą naudą. Atsirado konkretumas, rėmėjai, aiškūs čempionatai. Kai vyksta rimtas čempionatas, yra geri rėmėjai, tada atsiranda ir puikūs rezultatai. Aš tikrai pajutau naudą kai MKL pradėjo bendradarbiauti su „Kraft Foods Lietuva“ ir manau, kad tai pajus dar ne viena Lietuvos krepšinio karta.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius