-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Aco Petrovičius: „Žalgiris“ gali verstis per galvą, bet vargu ar kas pasikeis

Mariupolio „Azovmaš“ krepšinio klubo treneris serbas Aco Petrovičius nelaiko akmens užantyje – jis nepyksta, kad praėjusį sezoną sėkmingai parengęs Kauno „Žalgirį“ sezonui, gruodį savininko buvo išspirtas iš komandos, rašo „Lietuvos rytas“.
Aco Petrovičius
Aco Petrovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai Romanovo verslas – jis gali daryti kaip nori, tačiau atleidimo argumentai man pasirodė keisti“, – atvykęs į Vilnių teigė A.Petrovičius.

„Įsivaizduojate, Eurolygoje laimime prieš galingus klubus, šalies čempionate pagrindinį varžovą „Lietuvos rytą“ daužome 25 taškų skirtumu. Ir kaip daužome – per visas rungtynes nepaėmiau nė vienos minutinės pertraukėlės, aikštėje buvo net trečiasis penketas, kuris nieko nesugadino, o tau aiškina, kad komanda žaidžia blogai. Kaip komanda gali žaisti blogai, jei ji laimi 25, 18, 16, 35 taškų skirtumu ir skina pergalę po pergalės. To aš taip ligi šiol ir nesuprantu“, – bendraudamas su „Lietuvos ryto“ žurnalistu praėjusį sezoną prisiminė A.Petrovičius.

„Azovmaš“ strategas pasidalijo ir savo nuomone, kodėl šis sezonas „Žalgiriui“ klostosi katastrofiškai. „Komanda neturėjo jokio pasirengimo sezonui. Ir tai baisiausia. Ekipos žaidėjai gali stengtis, verstis per galvą, bet vargu ar kas pasikeis. Bent aš įsivaizduoju, kad sustyguoti komandą bus itin sunku“, – sakė serbas.

„Gaila, kad tokia komanda taip blogai žaidžia. Praėjusiais metais ji buvo kur kas silpnesnė sudėtimi, tačiau pajėgesnė vidumi. Galiu pareikšti atsakingai, kad su žaidėjais buvo puikūs darbiniai santykiai, atmosfera ekipoje buvo nepakartojama. Man labai patiko kovoti su tais vyrais – todėl mums viskas ir sekėsi, todėl ekipa žaidė idealiai“, – dėstė A.Petrovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius