-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 09

Agentas Balducci: Jasikevičius nori likti Atėnuose

Atėnų „Panathinaikos“ klubas šią vasarą turi spręsti daugybę klausimų. Po šio sezono baigėsi kelių žaliai baltus marškinėlius vilkėjusių krepšininkų sutartys, taip pat neaiškus Željko Obradovičiaus likimas. Klaustukas iškilo ir virš lietuvio Šarūno Jasikevičiaus pavardės.
Š.Jasikevičius pelnė 15 taškų.
Š.Jasikevičius norėtų likti Atėnuose. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Panathinaikos“ klubas turi galimybę pasinaudoti kontrakte numatyta sąlyga ir pratęsti sutartį su atakų organizatoriumi dar metams. Tiesa, Š.Jasikevičius praėjusį sezoną dažniausiai sėdėdavo ant atsarginių žaidėjų suolo, o jis yra brangiai apmokamas krepšininkas.

Nepaisant visų kalbų, kad Š.Jasikevičius kitąmet gali atstovauti Tel Avivo „Maccabi“, įžaidėjo agentas Maurizio Balducci tvirtina, jog jo klientas norėtų likti Graikijos sostinėje.

„Šarūnas buvo susitikęs su vienu iš “Maccabi„ savininkų, tačiau jų pokalbis nebuvo dalykiškas. Tiesiog susitiko du žmonės, kurie praeityje sėkmingai atliko savo darbą ir tarp jų užsimezgė draugiški santykiai. Jeigu iki birželio 20 dienos nei Jasikevičius, nei “Panathinaikos„ nepanorės nutraukti sutarties, jis liks Atėnuose. Lietuvis čia jaučiasi puikiai. Jis tikrai nenori palikti komandos“, – kalbėjo italas.

34 metų 192 cm ūgio lietuvis pirmojoje sezono pusėje beveik nerungtyniavo ir sunkiai įsibėgėjo po kelio operacijos. Vis dėlto sezono pabaigoje Š.Jasikevičiui pavyko demonstruoti kur kas geresnį žaidimą, o ketvirtosiose Graikijos čempionato finalo serijos rungtynėse, kuriose „Panathinaikos“ apgynė šalies čempionų titulą, krepšininkas iniciavo spurtą, po kurio Atėnų ekipa perėmė iniciatyvą ir vėliau iš rankų jos jau nebepaleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius