-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 02

Aiškėja pasiruošimo olimpinei atrankai detalės: Lietuvos krepšininkai Hiustone žais su graikais, rusais

Prieš skrydį į olimpinį atrankos turnyrą Venesueloje, Lietuvos krepšinio rinktinė birželio pabaigoje ketina surengti dešimties dienų treniruočių stovyklą Hiustone. „Rockets“ atstovo Artūro Karnišovo padedama LKF derina būsimos stovyklos detales, o Graikijos žiniasklaida skelbia, jog į Hiustoną vyks ir Graikijos krepšinio rinktinė.
Ioannis Bourousis (su kamuoliu)
Ioannis Bourousis (su kamuoliu) / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Iliaso Zouroso auklėtiniai olimpinei atrankai taip pat ruošis Hiustone, kur sužais trejas draugiškas rungtynes. Be lietuvių, Graikijos rinktinės varžovais taip pat bus Rusijos ir Didžiosios Britanijos komandos.

Dvikovos datos kol kas nėra paskelbtos.

Lietovos krepšinio federacijos atstovai jau anksčiau pranešė, kad supažindins rusus, graikus bei makedonus su pasiruošimo turnyrui sąlygomis Hiustone. Ten vyrauja panašus klimatas kaip Karakase, o miestus skiria tik pusantros valandos laiko skirtumas.

Dėl trijų kelialapių į Londono olimpiadą varžysis dvylika rinktinių: Lietuva, Makedonija, Graikija, Rusija, Dominikos Respublika, Puerto Rikas, Venesuela, Jordanija, Pietų Korėja, Angola, Nigerija ir Naujoji Zelandija.

Olimpiniame krepšinio turnyre, kuriame varžysis 12 rinktinių, vietas jau užsitikrino 9 komandos: Didžioji Britanija (šeimininkų teise), JAV (pasaulio čempionai), Tunisas (Afrikos čempionai), Argentina ir Brazilija (Amerikos čempionato finalininkės), Australija (Okeanijos čempionai), Ispanija ir Prancūzija (Europos čempionato finalininkės) ir Kinija (Azijos čempionai).
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius