-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 03

Aleksandras Džikičius prieš mačą su „Spartak“: galbūt gerbėjams rungtynės su „Žalgiriu“ svarbesnės, bet ne mums

2012-uosius Vilniaus „Lietuvos rytas“ pradės rungtynėmis „Siemens“ arenoje su Sankt Peterburgo „Spartak“ klubu iš Rusijos. Tai bus VTB Vieningosios lygos mačas.
Aleksandras Džikičius
Treniruotės akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Laukia sunkios rungtynės, nes žaisime  su Vieningoje lygoje ir Europos taurėje dar nepralaimėjusia komanda. Tai gera komanda, turinti daug patyrusių žaidėjų, bet tai nėra ekipa, kurios negalėtume įveikti. Vėlgi – tikimės ir žiūrovų palaikymo“, – prieš antradienio mačą kalbėjo serbas.

A.Džikičius pabrėžė, kad visos „Spartak“ grandys stiprios, bet išskyrė gynėjų liniją. „Patrickas Beverley žaidžia nuostabų sezoną. Baudos aikštelėje puikiai žaidžia Loukas Mavrokefalides, Vladimiras Dragičevičius ir Miha Zupanas. Ypač pavojingas „Spartak“ žaidimas „du prieš du“. Jie labai mėgsta šį derinį, tai yra pagrindinis jų ginklas. Bandysime jį neutralizuoti, taip pat saugosimės  tritaškių“, – kalbėjo A.Džikičius.

Paklaustas, ar visi žaidėjai sveiki, treneris sakė: „Ne visi žaidėjai yra sveiki, bet visi bus pasirengę rungtyniauti. Mums tai jokia naujiena“.

Šeštadienį „Lietuvos ryto“ laukia kitas svarbus mūšis – pirmoji šio sezono akistata su Kauno „Žalgiriu“.

„Kurios rungtynės svarbesnės? Kiekvienas mačas svarbus. Suprantu, kad kai kurios rungtynės gali būti svarbesnės gerbėjams, bet mes gyvename galvodami tik apie artimiausias rungtynes. Todėl jos mums svarbiausios. Kai žaidi keliuose turnyruose, negali galvoti per daug į priekį, nes kiekviename žingsnyje laukia stiprus varžovas“, – dėstė „Lietuvos ryto“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius