Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 21

Aleksandras Trifunovičius apie „Žalgirio“ košmarą Kazanėje: „Žaidėjai atrodė lyg vakar susipažinę“

Aleksandrui Trifunovičiui nepavyksta pasukti Kauno „Žalgirio“ komandos pergalių keliu. Serbas prie Lietuvos čempionų vairo per tris savaites iškovojo tik vieną pergalę (pralaimėjo tris), o sekmadienį Kazanėje kartu su krepšininkais patyrė skaudžiausią „Žalgirio“ sutriuškinimą per dvejus metus.
Treniruotėje
Aleksandras Trifunovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

VTB Vieningoje lygoje tarp A grupės autsaiderių atsidūręs „Žalgiris“ (2 perg. ir 4 pral.) sekmadienį svečiuose net 27 taškų skirtumu (52:79) pralaimėjo Kazanės „Unics“.

„Patys viską matėte. Nemanau, kad dar reikia kažkokių specialių komentarų“, – nešnekus buvo A.Trifunovičius.

„Unics“ įrodė, kad yra vieninga komanda, kurios tikslas – laimėti. O mes atrodėme kaip grupė žaidėjų, kurie būtų lyg vakar susipažinę“, – pralaimėjimo priežasčių giliai neieškojo „Žalgirio“ strategas.

Savo ruožtu „Unics“ prezidentas Jevgenijus Bogačevas žavėjosi „Žalgirio“ sudėtimi, bet pabrėžė, kad komandai trūksta susižaidimo.

„Pagal sudėtį „Žalgiris“ – stiprus. Pažiūrėkite kokios pavardės: Javtokas, Jankūnas, Popovičius, Rakovičius, Weemsas. Nesisekė jiems, nekrito metimai. Matyti ir permainų trenerių štabe įtaka, tarp žaidėjų nėra visiško vienas kito supratimo“, – teigė J.Bogačevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius