Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 22

Aleksandras Trifunovičius: „Grįžo tos pačios problemos, kurios mus kamavo sezono pradžioje“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams „Nižnij Novgorod“ klubas – neįkandamas riešutas. Lietuvos čempionai ir antrą kartą šio sezono VTB Vieningoje lygoje turėjo pripažinti Rusijos čempionato autsaiderių pranašumą. Po pralaimėjimo „Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius gyrė varžovus ir teigė, jog savo žaidimu jie nusipelnė pergalės.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Varžovai rungtyniavo taip, kaip norėjo. Didžiąją laiko dalį „Nižnij Novgorod“ krepšininkai žaidė gerai, todėl nusipelnė pergalės. Mūsų stovykloje grįžo tos pačios problemos, kurios mus kamavo sezono pradžioje. Šios varžybos buvo panašios į mačą su „Maccabi“. Labai prastai gynėmės, o varžovai savo greičiu išnaudojo mūsų klaidas. Galiu tik pasveikinti aikštės šeimininkus ir jų sirgalius“, – po nesėkmės (79:85) kalbėjo A.Trifunovičius.

– Ar tai, kad dar ketvirtadienį žaidėte prieš Tel Avivo „Maccabi“ (pralaimėjo 76:84, – aut. past.), galėjo turėti įtakos šioms rungtynėms?

– Nemanau, kad tai mus paveikė. Tvarkaraščiai yra paskelbti jau seniai, todėl turime būti pasiruošę visoms rungtynėms. Toks mūsų darbas. Prieš rungtynes su „Maccabi“ turėjome ilgą pergalių seriją ir tai pridėjo pasitikėjimo savo jėgomis. O dabar pralaimėjome du kartus iš eilės. Galbūt tai lėmė psichologinis nusiteikimas.

– Kurių žaidėjų pasirodymu esate nepatenkintas?

– Tegul tai lieka tik tarp manęs ir mano auklėtinių.

Šią savaitę abu pralaimėjimus patyręs „Žalgiris“ prieš tai jau pagrįstai kalbėjo apie atsigavimą – buvo laimėjęs net aštuonis kartus iš eilės. Po pralaimėjimo „Nižnij Novgorod“ Lietuvos čempionai komplikavo savo galimybes patekti į Vieningosios lygos atkrintamąsias varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius