Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 29

Aleksandras Trifunovičius: nežaidėme gerai, bet pergalei to pakako

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ treneriai po BBL finalo nebuvo labai kalbūs. Vieno galvoje sukosi mintys apie VTB Jungtinės lygos finalo ketvertą, kito – nebaigtos kovos LKL fronte.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Dėkoju savo žaidėjams už pastangas. Nežaidėme labai gerai, bet šįkart ir to pergalei užteko. Esu patenkintas tuo, kaip sužaidėme antrąjį kėlinį, kas, galima sakyti, ir padėjo mums laimėti rungtynes“, – sakė A.Trifunovičius.

Paklaustas, ar nenustebino, jog „Lietuvos rytas“ net ir finalo mače taupė pagrindinius žaidėjus, A.Trifunovičius kalbėjo:

„Man tai nebuvo siurprizas. Mes ruošiamės žaisti prieš komandą, o ne atskirus žaidėjus. Niekas nežaidžia tam, kad pralaimėtų. Mes žiūrime rimtai į visas rungtynes ir koncentruojamės į savo komandą“.

Aleksandras Džikičius pripažino, kad norėjo patausoti lyderius.

„Mums svarbiau LKL varžybos, todėl norėjau patausoti žaidėjus. Renaldas Seibutis nežaidė, nes dar nėra atsistatęs fiziškai. Jo kūnas išsekęs“, – sakė serbas.

„Tvarkaraštis yra labai užimtas, bet mes nieko negalime pakeisti, tik eiti žingsnis po žingsnio. Tai ir darome. Kita stotelė – VTB Jungtinės lygos mačas su CSKA. Tai Eurolygos komanda, bet pažiūrėsime, kaip mums seksis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius