-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 27

Aleksandras Trifunovičius: pasitikiu savo žaidėjais ir žinau, kad jie parodys pokyčių

Po Italijoje apmaudžiai pralaimėtų antrųjų ULEB Eurolygos rungtynių prieš Kantu „Bennet“ klubą Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius situacijos Top-16 etape nedramatizavo, rašo „Kauno diena“.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

– Treneri, kas atsitiko komandai ketvirtajame kėlinyje?„Kauno diena“ paklausė A.Trifunovičiaus.

– Mes tiesiog nebežaidėme taip pat, kaip žaidėme 35 minutes iki tol. Tiesiog prieš tai mes kontroliavome žaidimą ir viskas judėjo ta kryptimi, kaip norėjome. Tačiau padarėme kelias klaidas žaidimo organizacijoje. Norėjome išspręsti problemas kitaip, negu jas sprendėme visas rungtynes iki tol. Tokia patyrusi komanda kaip „Bennet“ žaisdama savo aikštėje sėkmingiau sužaidė rungtynių pabaigą.

– Galbūt žaidėjai per anksti patikėjo pergale?

– Galbūt. Tačiau turi žaisti 40 minučių. Tai buvo tiesiog dalis žaidimo – tai, kaip mes sprendžiame problemas. Kai atvykau čia, išsprendėme dalį komandoje buvusių problemų, kai kurios liko. Mes vis dar kuriame tokią komandą, kokią norėjome sukurti.

Laukia dar ketverios rungtynės. Prieš kitas Eurolygos rungtynes mes žaisime dvejas LKL rungtynes. Išmoksime tam tikrų dalykų ateičiai. Esame šiek tiek nusivylę, nes iki pergalės trūko tik vieno metimo. Kita vertus, mes žinome, ką reikia pagerinti ir pakeisti. Tai nebus lengva, tokių dalykų nepakeisi per naktį. Tačiau aš pasitikiu savo žaidėjais ir žinau, kad jie parodys pokyčių.

– Kokią įtaką komandos motyvacijai turės šie du pralaimėjimai?

– Negalima kalbėti apie pralaimėjimų įtaką motyvacijai. Žinoma, kad mes nenuleidome galvų. Pralaimėjimas buvo vakar, šiandien yra nauja diena. Toks jau yra mūsų darbas. Tokius pralaimėjimus sunku pamiršti. Tačiau taip pat sunku būna išlaikyti ir laimėjimų seriją. Tai ir turi daryti tikros komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius