Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 12

Allenas Iversonas baigia krepšininko karjerą?

Stambulo klubo „Bešiktaš Cola Turka“ garsiausio sezono pirkinio Europoje Alleno Iversono karjera pakibo ant plauko. Panašu, kad dėl traumos krepšininkas gali paskelbti, kad traukiasi iš krepšinio.
Allenas Iversonas
Allenas Iversonas gali kabinti batelius ant vinies. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Amerikietis patyrė čiurnos traumą ir todėl turėtų nerungtyniauti nuo 6 iki 8 savaičių. Skelbiama, kad  A.Iversonas daugiau negali pakęsti skausmo.

„Mintis apie pasitraukimą iš krepšinio pasaulio mane liūdina, bet kartais turime susitaikyti su tokiu gyvenimu. Krepšiniui galiu pasakyti „sudie“, – mįslingai užsiminė 35 metų 183 cm ūgio žaidėjas.

Be to, gydytojai pastebėjo, kad A.Iversono kaulai vis dar auga. Toks augimas sukuria spaudimą tarp blauzdikaulio bei blauzdos ir tai savaime sukelia skausmą. Tyrimai rodo, kad krepšininką galėjo užklupti vėžys.

Artimiausiu metu A.Iversonas surengs spaudos konferenciją ir joje papasakos apie operaciją bei reabilitaciją Jungtinėse Amerikos Valstijose. Atrodo, žurnalistams „Bešiktaš Cola Turka“ legionierius gali pranešti ir apie karjeros pabaigą.

Iki traumos A.Iversonas jau buvo pagavęs žaidimo ritmą. Turkijos čempionate žvaigždė vidutiniškai rungtyniaudavo 31 minutę, pelnydavo 14,3 taško, atkovodavo 2,7 kamuolio ir atlikdavo 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Apie karjeros pabaigą A.Iversonas jau buvo paskelbęs 2009-ųjų lapkritį, bet vėliau grįžo į aikštę. Kurį laiką krepšininkas atstovavo Filadelfijos „76ers“, o vasarą priėmė „Bešiktaš Cola Turka“ pasiūlymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius