Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 08

Andrejus Kirilenka: pagrindiniu favoritu šiame NBA sezone lieka „Heat“, bet ir „Nets“ kovos iki pabaigos

„Brooklyn Nets“ komandos naujokas rusas Andrejus Kirilenka pasidalijo mintimis apie komandos perspektyvas artėjančiame NBA sezone.
Andrejus Kirilenka
Andrejus Kirilenka / Tomo Tumalovičiaus/„Krepšinio širdis“ nuotr.

„Viskas prasidės jau labai greitai. Įgijau galimybę rungtyniauti su visu būriu tikrų meistrų, – teigė rusas. – Tai nuostabus šansas visiems mums: kovoti dėl čempionų titulo.

Žinoma, tai nereiškia, kad būtinai laimėsime. Tačiau kovosime iki pabaigos. Tai bus labai nelengva, juk pagrindiniu favoritu vėl lieka „Miami Heat“ klubas. Be to, daugelis ekipų atrodo stipresnės nei anksčiau. Tačiau pirmą kartą karjeroje man atsirado galimybė rungtyniauti vieno iš sezono favoritų komandoje. Ir tai negali nedžiuginti.“

A.Kirilenka perėjo į Bruklino klubą šią vasarą iš „Minnesota Timberwolves“ ekipos. Tarp Naujojo Džersio klubo savininko rusų milijardieriaus Michailo Prochorovo garsių tarpsezonio pirkinių yra tokie žaidėjai kaip Kevinas Garnettas, Paulas Pierce'as ir Jasonas Terry, o šiai žvaigždžių komandai vadovaus legendinis Jasonas Kiddas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius