Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 20

Andrejus Kirilenka praleis Eurolygos rungtynes su „Žalgiriu“

Traumą Rusijos čempionato mače patyręs Maskvos CSKA ekipos lyderis 30 metų 206 cm ūgio Andrejus Kirilenka praleis Eurolygos trečiadienio susitikimą su Kauno „Žalgiriu“.
Andrejus Kirilenka
Andrejus Kirilenka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot pranešimų Rusijos spaudoje, krepšininkas negalės rungtyniauti bent jau artimiausiose keleriose komandos rungtynėse.

Krepšininkas artimiausiu metu patirs nemažai nepatogumų, mat jo veidas vis dar yra ištinęs, o kvėpuoti jis galės tik pro burną. Tačiau pats rusas, nepaisant traumos, buvo geros nuotaikos. Anot jo, traumos yra sportininkų duona, niekas nėra nuo to apsaugotas.

Susitikime su Samaros „Krasnye Krylya“ A.Kirilenka bandė perimti kamuolį, tačiau vožėsi į Fedoro Likholitovo alkūnę, užkliuvo už varžovo kojos ir veidu trenkėsi į parketą.

„Po susidūrimo kurį laiką nesuvokiau, kas man nutiko. Viską išsiaiškinau tik peržiūrėjęs vaizdo pakartojimą. Medikams teko siūti antakį ir žandą, o naktį buvo atlikta lūžusios nosies operacija. Be to, man dar išniro petys.

Artimiausias šešias dienas vaikščiosiu su tvarsčiu nosyje, dėvėsiu kaukę ir kvėpuoti galėsiu tik per burną – tai sukelia diskomfortą. Visa laimė, kad Europoje nėra toks įtemptas tvarkaraštis kaip NBA lygoje. Privalėsiu praleisti mažiausiai dvi artimiausias CSKA rungtynes. Kaip bus dėl trečiųjų varžybų – nežinau. Nereikia skubinti įvykių ir bet kokia kaina veržtis į aikštę“, – pasakojo rusas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius