-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 14

Antanas Guoga apie Vladimirą Romanovą: „Kai beprotis valdo, negali būti kitaip“

Sporto mecenatas Antanas Guoga labai kritiškai atsiliepė apie finansinius sunkumus patiriančio Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo ir į duobę įkritusio Ūkio banko savininką Vladimirą Romanovą, viešai pavadindamas jį bepročiu.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Lietuva tiesiogiai“ A.Guoga pareiškė, kad „Žalgiris“ V.Romanovui tebuvo įrankis siekti naudos, o apie jokį patriotizmą ar altruistišką paramą krepšinio klubui negali būti nė kalbos.

„Kai beprotis valdo, negali būti kitaip. „Žalgiris“ jam buvo instrumentas patenkinti savo norus. Tai nebuvo kažkoks patriotizmas, „Žalgiris“ buvo tik įrankis siekti sau naudos, susijusios su banko veikla“, – teigė A.Guoga.

„Dabar tai visiems aišku, daug kam buvo aišku ir anksčiau. Buvo žmonių, kurie norėjo tikėti kitaip. Man labai gaila tų veteranų, kurie visi norėjo prie jo prilipti ir glostyti, sakydami, kad „čia yra mūsų išgelbėtojas“. Bet viskas buvo daroma dėl savęs. Tai nebuvo ta tikra labdara, parama, viskas buvo daroma tik dėl savęs“, – pakartojo A.Guoga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius