Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Antanas Sireika: „Džiaugiuosi pergale, bet galime žaisti kur kas geriau“

„Šiauliai“ pergalingai pradėjo LKL čempionatą – namuose po atkaklios kovos 85:76 (15:19, 16:12, 33:20, 21:25) palaužė Klaipėdos „Neptūną“.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Mes buvome labai susikaustę, nes žaidėme pirmas LKL čempionato rungtynes. Nenorėjome nuvilti nei sirgalių, nei rėmėjų. Taip, antroji mačo pusė buvo geresnė ir man – stengiausi maksimaliai išnaudoti man duotas minutes“, – sakė „Šiaulių“ gynėjas Darius Gvezdauskas.

„Patys esame kalti – nežaidėme gerai nei puolime, nei gynyboje. Rungtynių pradžioje gero žaidimo nedemonstravo ir šeimininkai, bet vėliau jie ėmė pataikyti. Pagrindinė pralaimėjimo priežastis – skylėta mūsų gynyba“, – kalbėjo anksčiau kelis sezonus „Šiauliams“ atstovavęs „Neptūno“ snaiperis Mantas Ruikis.

„Pirmi du kėliniai buvo labai vangūs abiem ekipoms. Mes ieškojome savo žaidimo, sunkiai sekėsi pulti. Problemos prasidėjo, kai „paleidome“ snaiperius. Žinojome, kad puikiai pataiko Darius Gvezdauskas, Arvydas Šikšnius, bet nesilaikėme žaidimo plano“, – pralaimėjimo priežastį įvardijo „Neptūno“ strategas Paulius Juodis.

„Prieš savus žiūrovus visada trokštama pasirodyti kuo geriau. Jaudulys neleido būti panašiems į save. Džiaugiuosi, kad per pertrauką apsiraminome. Vyrus išjudino Darius Gvezdauskas – kai jis pataikė kelis metimus, rankos atsirišo ir Mindaugui Žukauskui, ir Denzeliui Bowlesui. Džiaugiuosi tik teigiamu rezultatu, nes galime žaisti kur kas geriau. Manau, kad lengviau nebus ir šeštadienį – žaisime pirmas rungtynes išvykoje, ir ne prieš kokią niekam nežinomą Pasvalio komandą, o prieš pasikeitusį Vilniaus „Perlą“, – santūriai kalbėjo „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius