Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 27

Antanas Sireika: „Rūbinėje atminimui pakabinsiu šių rungtynių protokolą ir pridėsiu žiūrovų šūksnius „Gėda! Gėda!“

Triuškinamą nesėkmę Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės turnyre patyrusios ir iš kovos dėl trofėjaus pasitraukusios „Šiaulių“ komandos vyr. treneris Antanas Sireika teigė, kad tokios auklėtinių būsenos dar nebuvo matęs.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Mindaugo Kašalyno nuotr.

„Turiu pripažinti, kad taip žaisdami neturėjome nė menkiausio šanso laimėti. Ir nereikia stebėtis, kad varžovai ima pataikyti per rankas. Tokios auklėtinių būsenos dar nebuvau matęs. Kas nutiko, negaliu pasakyti, tai reikia aiškintis. Gal koją pakišo tie 2 taškai, gal gniuždė atsakomybė, nes tai ne čempionato rungtynės?..“ – kalbėjo A.Sireika.

Primename, LKF taurės turnyre Prienų „Rūdupio“ klubas atsakomosiose III etapo rungtynėse išvykoje net 82:56 (26:19, 21:8, 16:9, 19:20) sutriuškino „Šiaulių“ komandą ir pateko į finalo ketvertą.

„Žinau viena: „Rūdupis“ tikrai neatrodė kažkuo išsiskirtinai, tiesiog mes šiandien nebuvome „Šiauliai“. Labiausiai pasigedau šiaulietiško kovingumo dvasios, kurios niekaip nesisekė įpūsti. Ką vyrams pasakiau po rungtynių? Kad rūbinėje atminimui pakabinsiu šių rungtynių protokolą ir pridėsiu žiūrovų šūksnius „Gėda! Gėda!“ – apmaudą dėl nesėkmės liejo A.Sireika.

„Nuoširdžiai prisipažinsiu, kad tikrai nesitikėjau tokios lengvos pergalės. Juolab kad šiauliečiai pastaruoju metu žaidė tikrai gerai. Savo žaidėjus raminau, kad 2 taškų deficitas apramins šiauliečius, jie tikėsis mus lengvai įveikti. Gali būti, kad taip ir nutiko. Šiandien nepažinau nė vieno „Šiaulių“ krepšininko – nė vienas jų nežaidė taip, kaip gali ir moka, nė vienas netempė komandos į priekį.

Jie šiandien bandė mesti sunkius metimus, kamuolys slydo iš rankų, o gindamiesi atrodė tikrai baisiai. Labiausiai šeimininkams stigo ugnelės, noro kovoti. Mes šiauliečiams irgi pateikėme staigmeną – taikėme naujovę gindamiesi ir tai, manau, pasiteisino – jie nebuvo tam pasiruošę“, – pergale ir iškovotu kelialapiu džiaugėsi „Rūdupio“ treneris Virginijus Šeškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius