Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 21

Antrą iš eilės NBA titulą „Heat“ garantavęs LeBronas Jamesas: „Aš esu LeBronas ir man nesvarbu, ką kiti sako apie mane“

Antrus metus paeiliui geriausiu NBA finalo serijos žaidėju išrinktas ir antrąjį iš eilės čempionų titulą „Miami Heat“ klubui garantavęs LeBronas Jamesas po pergalės tryško gera nuotaika.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas ir Billas Russellas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Į NBA lygą atėjau norėdamas kovoti dėl titulų, todėl tai ir darau. Dabar sugebėjome tai padaryti du kartu iš eilės ir turime du čempionų titulus per trejus metus. Šiuo metu tai yra puikus pasiekimas“, – teigė septintųjų NBA finalo rungtynių didvyris.

28-erių metų „Karalius Jamesas“ septintosiose rungtynėse žaidė nesustabdomai – pelnė 37 taškus ir atkovojo 12 kamuolių. Puolėjas pataikė 5 tritaškius iš 10 ir 7 dvitaškius iš 13 bei sumetė visus 8 baudų metimus.

Po mačo L.Jamesui NBA legenda Billas Russellas įteikė savo vardo NBA finalo serijos naudingiausiam žaidėjui teikiamą prizą.

„Jau esu anksčiau sakęs, kad dabar tapau geresniu žaidėju nei buvau tada, kai pirmą kartą sutikau „Spurs“ klubą. Taip, serijos pradžioje atrodžiau nekaip, tačiau toliau ėjau į priekį ir pasiekiau puikią formą bei susitvarkiau su spaudimu. Aš tiesiog dirbau toliau, pasitikėjau savo komandos draugais ir kovojau dėl jų. Jūs žinote, kaip man rūpi mano partneriai, labai nemėgstu jų nuvilti ir to nepadariau“, – džiaugėsi L.Jamesas.

VIDEO: NBA taurė atiteko LeBronui Jamesui ir „Miami Heat“ krepšininkams.

„Heat“ klubo lyderis prisijungė prie jau minėto B.Russello ir Michaelo Jordano bei tapo trečiuoju krepšininku lygos istorijoje, sugebėjusiu du metus iš eilės iškovoti reguliaraus sezono ir finalo serijos MVP titulus.

„Klausykite, man nesvarbu, ką apie mane sako kiekvienas žmogus. Aš esu LeBronas Jamesas iš Akrono, Ohajo valstijos, ir galėjau čia net nebūti. Kiekvieną kartą, kai prieš rungtynes įeinu į rūbinę ir pamatau savo marškinėlius, jaučiuosi palaimintas. Todėl man nesvarbi kitų nuomonė“, – džiaugdamasis ant galvos krentančiu konfeti lietumi su dviem taurėmis rankose teigė L.Jamesas.

Po šių metų finalo ir įspūdingo L.Jameso pasirodymo septintosiose rungtynėse galime prisiminti 2007-uosius, kuomet L.Jamesas ir Žydrūnas Ilgauskas su „Cleveland Cavaliers“ nužygiavo iki NBA finalo ir jame 0:4 nusileido T.Duncanui ir jo vedamai „Spurs“.

T.Duncanas jaunajai „Cavaliers“ žvaigždei tada pasakė, kad vieną dieną lyga bus jo. Nuo tada L.Jamesas jau iškovojo du NBA čempiono žiedus, keturis reguliariojo sezono MVP titulus ir dukart tapo olimpiniu čempionu.

„Pernai po pirmojo titulo sakiau, kad tai buvo sunkiausias dalykas karjeroje, ką gi – šiemet kova buvo kur kas sunkesnė. Tai buvo pats sunkiausias čempionatas tiek man, tiek komandai. Atkrintamosiose varžybose patyrėme daug sunkių akimirkų, o finalo šeštosiose rungtynėse vos nepražuvome“, – pasakojo NBA finalo naudingiausias žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius