Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 10

Antrąjį sezono trofėjų iškovojęs Kauno „Žalgirio“ treneris Iliasas Zourosas: mano komanda turi nugalėtojų mentalitetą

Po pergalės šokio, šampano purslų ir skrydžių į orą būnant ant žalgiriečių rankų nuo Iliaso Zouroso veido nedingo šypsena. Antrąjį sezono trofėjų su „Žalgiriu“ iškovojęs graikas po pergalės negailėjo skambių žodžių.
Iliasas Zourosas
Iliasas Zourosas. / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

Rungtynių aprašymą ir išsamią statistiką rasite ČIA.

„Tai yra antrasis mūsų klubo trofėjus šiais metais. Mes turime tęsti ir iškovoti dar vieną. Mes parodėme charakterį ir sunkiomis akimirkomis žaidėme kaip komanda. Mano komanda turi nugalėtojų mentalitetą. Mes išmokome laimėti“, – kalbėjo I.Zourosas.

„Žalgirio“ treneris pasakojo su savo asistentais finalui ruošęsis visą naktį. Paklaustas, ar „Žalgirio“ krepšininkai po itin lengvos pergalės pusfinalyje nebuvo šiek tiek atsipalaidavę, I.Zourosas teigė: „Jie nebuvo atsipalaidavę. Tai yra normalu. Juk negalime visų rungtynių laimėti keliasdešimties taškų skirtumu. Svarbiausia yra pergalė. Rungtynės buvo nervingos, mes nepataikėme lengvų metimų. Pagrindine pergalės priežastimi galėčiau įvardyti mūsų gynybą. Ji šiandien buvo svarbiausia.“

„Man labai patinka mano vaikinai. Aš jaučiu, jog jie mane myli tiek pat, kiek ir aš juos. Aikštelėje esu griežtas, bet už jos ribų esu nuoširdus. Man svarbiausia yra mano žaidėjai. Kiekvieną dieną noriu ir siekiu, kad jie taptų geresniais krepšininkais“, – apie savo auklėtinius kalbėjo I.Zourosas.

„Tiek mes, tiek ir visa halė jaučiamės puikiai. Labai smagu laimėti. Dar smagiau yra tai padaryti namuose. Kodėl patampėme nervus? Kartais neišvengi duobių. Tam tikru metu dingo ta energija. Galvojome, kad jau laimėjome. Gavome pamoką. Gerai, kad sugebėjome laiku susigriebti ir laimėti rungtynes“, – po dvikovos kalbėjo naudingiausiu BBL finalo ketverto krepšininku pripažintas Tadas Klimavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius