Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 26

Argentinos krepšininkai pasirengę nuvesti rinktinę į olimpines žaidynes

Argentinos vyrų krepšinio rinktinė yra pasirengusi kovoms Amerikos čempionate, kur bandys ne tik iškovoti medalius, bet ir patekti į Londono olimpines žaidynes. Prie argentiniečių nacionalinės komandos karių prisijungė ir profesionalaus krepšininko karjerą atnaujinęs Fabricio Oberto.
Fabricio Oberto (dešinėje) sugrįžta į profesionalų krepšinį, kad padėtų Argentinos vyrų krepšinio rinktinei
Fabricio Oberto (dešinėje) sugrįžta į profesionalų krepšinį, kad padėtų Argentinos vyrų krepšinio rinktinei / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Galbūt kiek užtruksiu, kol pasieksiu tinkamą formą, tačiau noras žaisti ir būti komandos dalimi mane motyvuoja“, – sakė 36 metų 207 сm ūgio krepšininkas.

Krepšininkas sieks, kad galėtų būti rinktinės nariu ir kitų metų olimpiadoje.

F.Oberto 1998 metais iš tėvynės persikėlė į Europą, kur septynis sezonus atstovavo Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija), Vitorijos „Tau Ceramica“ ir Valensijos „Pamesa“ (abi – Ispanija) ekipoms.

Nuo 2005 metų krepšininkas vilkėjo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) San Antonijaus „Spurs“ klubo marškinėlius, o 2009-2010 m. sezoną rungtyniavo Vašingtono „Wizards“ komandoje.

2010-2011 m. sezono išvakarėse pasirašė kontraktą su Portlendo „Trail Blazers“ klubu, tačiau per susitikimą su Milvokio „Bucks“ ekipa argentinietis pajuto stiprų galvos svaigimą. Netrukus prasidėję tyrimai nustatė širdies veiklos sutrikimą.

Argentinos vyrų krepšinio rinktinės kandidatai:

Pablo Prigioni, Pepe Sanchezas, Juanas Pablo Figueroa, Manu Ginobilis, Carlosas Delfino, Alfredo Paolo Quinteros, Andresas Nočionis, Hernanas Jasenas, Federico Kammerichsas, Luisas Scola, Leonardo Gutierrezas, Leonardo Mainoldis, Fabricio Oberto, Juanas Pedro Gutierrezas, Martinas Dario Leivas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius