Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 02

Armėnai prisiviliojo legendinį krepšininką Šarūną Marčiulionį

Birželio 3-6 dienomis legendinis Lietuvos krepšininkas Šarūnas Marčiulionis lankysis Armėnijoje. „Armėnai labai mėgo Lietuvos krepšinį. Kai 80-aisiais vyko SSRS čempionato finaliniai susitikimai tarp Maskvos CSKA ir Kauno „Žalgirio“, dauguma Armėnijos gyventojų mintinai žinojo visų Lietuvos klubo žaidėjų vardus, ir juos nuoširdžiai palaikė,“ – teigė žiniasklaidos kompanijos „MediaMAX“ direktorius Ara Tadevosjanas. Būtent ši kompanija kartu su Lietuvos ambasada Armėnijoje ir suorganizavo Š. Marčiulionio vizitą į Armėniją.
Šarūnas Marčiulionis
Šarūnas Marčiulionis / Turnyro organizatorių nuotr.

„2009-aisiais legendinė Australijos teniso žvaigždė, Vimbldono čempionas Patas Cashas buvo vienas iš mūsų „Armenia Grateful 2 Rock“ projekto svečių ir jis organizavo meistriškumo klasę jauniems Armėnijos tenisininkams.

Nuo to laiko praėjo penkeri metai, bet aš vis dar negaliu pamiršti susijaudinimo vaikų akyse, kai legendinis čempionas dirbo su jais. Šiais metais „MediaMAX“ sukanka 15 metų ir ta proga mes nusprendėme pradėti „Great Champions“ projektą.

Projekto metu į Armėniją kviesime populiarius sportininkus, kurie praves meistriškumo klases vaikams. „VivaCell-MTS“ Generalinis direktorius Ralphas Jirikianas sutiko būti pagrindiniu „Great Champions“ projekto partneriu, ir kai Lietuvos ambasadorius rekomendavo pakviesti Š.Marčiulionį į Armėniją, mes supratome, kad tai bus puiki projekto pradžia,“ – sako A. Tadevosjanas.

Vizito į Jerevaną metu Š.Marčiulionis susitiks su Armėnijos Sporto ir jaunimo reikalų ministru Gabrieliu Kazarianu bei šios šalies olimpinio komiteto generaliniu sekretoriumi ir Krepšinio federacijos vadovu Grahija Rostomjanu.

Birželio 4-ąją dieną olimpinis čempionas surengs meistriškumo klasę 120 armėnų berniukų ir mergaičių, lankančių krepšinio treniruotes Jerevane.

Tos pačios dienos vakare kino teatre „Maskva“ bus rodomas filmas apie Lietuvos krepšinio fenomeną „Kita svajonių komanda“ (The Other Dream Team), po kurio žiūrovai galės užduoti klausimus Š. Marčiulioniui.

Birželio 13-ąją Šarūnui Marčiulioniui sukaks 50 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius