-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 05

Artūras Milaknis ir Arnas Labuckas karjerą tęs Prienų „Rūdupio“ klube

Prienų „Rūdupio“ klube tęsiasi permainos. Tiesa, Lietuvos krepšinio lygos bronzos medalininkai šį kartą sulaukė pastiprinimo. Ketvirtadienį prie Prienų klubo oficialiai prisijungė Artūras Milaknis ir Arnas Labuckas.
Artūras Milaknis
Artūras Milaknis / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Vėl atrodysime, kaip rimta komanda, o ne taip, kad aštuoniese nuvažiuojame į rungtynes, – ketvirtadienį 15min.lt džiaugėsi „Rūdupio“ komandos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus. – Mūsų žaidimo politika – turime žaisti greitai. Staigios atakos, tritaškiai, greitas puolimas. Su aštuoniais žaidėjais, iš kurių trys yra dideli, taip žaisti – neįmanoma.“

Prienų klubo gretos išretėjo po to, kai į Kauno „Žalgirį“ sezono viduryje išvyko Dainius Šalenga ir Povilas Butkevičius, o sutartis su Justu Sinica pasibaigė.

25 metų 195 cm ūgio A.Milaknis šį sezoną pradėjo „Žalgirio“ komandoje, tačiau lapkričio pradžioje krepšininko sutartis su Lietuvos čempionais buvo nutraukta abipusiu susitarimu.

Tuo tarpu 24 metų 203 cm ūgio A.Labuckas iki šiol žaidė antrosios Ispanijos lygos Žironos „Sant Josep“ klube, kurį paliko dėl finansinių problemų ir mažai aikštelėje praleidžiamo laiko.

Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Virginijus Šeškus
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Virginijus Šeškus

„Sutartys sudarytos iki sezono pabaigos, – sakė V.Šeškus. – Ir taip mus drasko – tai paima, tai išeina žaidėjai. Čia rimtai – sužais iki sezono galo, o tada žiūrėsime. Manau, jog A.Labuckas tikrai atstos J.Sinicą. D.Šalenga turėjo savo pliusų, bet A.Milaknis irgi turi savo pliusų.“

Jis paslaptingai užsiminė, jog „Rūdupio“ komandoje artimiausią savaitę gali įvykti dar viena permaina, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė.

A.Milaknis ir A.Labuckas „Rūdupio“ ekipoje turėtų debiutuoti jau penktadienio LKL rungtynėse namuose prieš „Šiaulius“.

„Aišku, užtruks, kol naujokai pritaps, tačiau, manau, kad ateityje jie mums bus labai didelė paspirtis. Labiausiai džiaugiuosi, kad mes vėl esame konkurencinga komanda ir turėsiu pilnavertes treniruotes“, – 15min.lt pridūrė V.Šeškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius