Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 30

Arvydas Sabonis viešėdamas brolių Macių namuose ant sienos rašė: „Esu apakęs“

Praėjusią savaitę Rygos centre triaukščio namo bute, kuriame gyvena Normundas Macius, apsilankė Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Arvydas Sabonis

Brolių Macių seniai lauktas svečias A.Sabonis ant sienos flomasteriu užrašė:

„Aš irgi čia buvau ir signalizaciją girdėjau, ir visą muziejų išžiūrėjau! Labai patiko ir net apakęs esu visas! Linkiu viso geriausio, o svarbiausia sveikatos ir naujų eksponatų, meilės LT ir krepšiniui. Paldies. Ir valio! Valio! Valio!

Broliukas A. Sabonis“ , parašas.

Tai buvo staigmenų diena, rašo kaunožurnalistai.lt. Europos aštuoniolikmečių krepšinio čempionate Rygos arenoje Lietuvos jauniai ketvirtfinalyje pralaimėjus Latvijos bendraamžiams, Sabas brolius dvynius pakvietė į restoraną vakarienei.

Po jos broliai pasiūlė A. Saboniui susipažinti su keliais šimtais krepšinio eksponatų, kuriuos įvairiose pasaulio šalyse surinko Normundas. Daugiausia jų apie didžiausią Macių meilę – Lietuvos krepšinį. Visa tai Arvydui padarė didelį įspūdį, todėl jis ir paliko namų muziejuje Rygoje savo autografą.

„Lygiai prieš dvejus metus, kai Latvijos sostinėje Lietuvos devyniolikamečių rinktinė su Jonu Valančiūnu  iškovojo Pasulio jaunimo čempionato aukso medalius, LKF prezidentas, Europos, pasaulio ir olimpinių žaidynių čempionas Arvydas Sabonis pirmąkart Rygoje sutiko brolius Normundą ir Naurį Macius", – pasakojo TV laidos „Krepšinio pasaulyje“ redaktorius Vidas Mačiulis.

Broliai sulaukė asmeninio A.Sabonio kvietimo palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinę Europos čempionate Slovėnijoje.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius