Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 23

„Atlanta Hawks“ išsaugojo namų aikštės pranašumą

NBA Rytų konferencijos reguliaraus sezono nugalėtojai „Atlanta Hawks“ krepšininkai iš pergalių kelio neišklydo ir prasidėjus atkrintamosioms varžyboms.
NBA: „Atlanta Hawks“ – „Brooklyn Nets“ (antrosios serijos rungtynės)
NBA: „Atlanta Hawks“ – „Brooklyn Nets“ (antrosios serijos rungtynės) / „Scanpix“ nuotr.

Metų trenerio prizą prieš keletą dienų atsiėmusio Mike'o Budenhlozerio auklėtiniai savoje aikštėje 96:91 (29:24, 21:23, 25:20, 21:24) pranoko „Brooklyn Nets“ ir pirmauja serijoje 2:0.

Iki didžiosios pertraukos rungtynės klostėsi apylygiai. Antrojo kėlinio viduryje spurtą surengę svečiai net buvo išsiveržę į priekį, tačiau „Hawks“ atsitiesė ir komandos ilsėtis išėjo šeimininkams turint trijų taškų persvarą – 50:47.

Antroje rungtynių pusėje Rytų konferencijos favoritai perėmė iniciatyvą ir grėsmingai atitrūko (84:73), bet Bruklino ekipa kelti baltą vėliavą atsisakė. Po kelių iš eilės sėkmingų atakų „Nets“ vėl sugrįžo į rungtynes ir prasidėjus priešpaskutinei kėlinio minutei atsiliko vos vienu tašku (89:90). Visgi mačo pabaigoje šaltakraujiškesnius nervus demonstravo šeimininkai.

Tiesa, likus 10 sekundžių, Deronas Williamsas galėjo išlyginti rezultatą, bet prametė gana nesudėtingą metimą iš vidutinio nuotolio.

Šiame mače ant parketo po klastingos ligos sugrįžo bosnis Mirza Teletovičius. Puolėjas žaidė keturias minutes ir taškų nepelnė.
 

„Hawks“ ekipą į priekį vedė Paulas Millsapas. Reguliaraus sezono pabaigoje peties skausmais skundęsis krepšininkas, panašu, jog visiškai atsigavo. Šiame mače jis pataikė 7 iš 11 savo metimų ir surinko 19 taškų.

Dabar serija kelsis į Brukliną. Trečiasis mačas vyks šeštadienį.

„Hawks“: P.Millsapas 19 tšk., K.Korveris 17, J.Teague 16, A.Horfordas 14 (13 atk. kam.), D.Schroderis 12.

„Nets“: J.Jackas 23, B.Lopezas 20, J.Johnsonas 19, A.Andersonas 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius