Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 04 25

Azerbaidžano pilietybę gavęs „Real“ lyderis Jaycee Carrollas apsigalvojo ir dabar nori Juodkalnijos

Amerikietis Jaycee Carrollas neapsisprendžia, už kurios šalies krepšinio rinktinę norėtų žaisti. Tik gavęs Azerbaidžano pilietybę Madrido „Real“ krepšinio klubo lyderis apsigalvojo ir dabar jau nori žaisti už Juodkalniją.
Jaycee Carrollas
Jaycee Carrollas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Toks 29-erių amerikiečio noras puikiai suprantamas – Azerbaidžano rinktinė toli gražu nėra stipriausia Europos krepšinio žemėlapyje, o Juodkalnija pernai žaidė Lietuvoje vykusiame Europos čempionate.

Juodkalnijos rinktinės treneris Luka Pavičevičius šalies dienraščiui „Vijesti“ patvirtino apie derybas su J.Carrollu. Anot stratego, su krepšininku liko suderinti tik kelias detales ir jis gaus Juodkalnijos pilietybę.

Tai reikštų, kad Juodkalnija atsisakys kito natūralizuoto amerikiečio Omaro Cooko paslaugų, nes pagal FIBA taisykles, nacionalinėse komandose gali žaisti tik vienas toks krepšininkas.

J.Carrollas šį sezoną buvo „Real“ lyderis Eurolygoje, kiekviename mače vidutiniškai pelnydamas po 14,2 taško vos per 22 minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius