Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 06

Baynesui skilo piršto kaulas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Aronas Baynesas turės priverstinai ilsėtis keletą savaičių. 24 metų legionierius iš Australijos patyrė rankos traumą.
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa su pasikeitusia sudėtimi tęsia Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezoną. Šį vakarą sostinės krepšininkai namuose bando jėgas su Panevėžio „Techaso“ klubu.
Aronas Baynesas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Baynesui vakar dienos treniruotėje skilo rankos piršto kaulas. Gydytojai pasakė, jog jis negalės žaisti penkias savaites, bet aš manau, kad Baynesas grįš greičiau.

Galėčiau australą tik pagirti, nes jis vakar su tokiu pirštu baigė treniruotę ir šiandien iš ryto ją pradėjo. Jau ne pirmą kartą pastebėjau, kad Baynesas yra  labai pakantus skausmui“, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis.

Neatmetama galimybė, kad 208 cm krepšininkas gali praleisti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) finalinį ketvertą, kuris vyks vasario 19–20 dienomis „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius