-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 12

BBL lygoje dar viena „Rūdupio“ pergalė

BBL čempionato Elito divizione penktadienio vakarą sužaistos ketverios rungtynės. Aukščiausiai iš Lietuvos klubų – į trečią poziciją – pakilęs Prienų „Rūdupis“ namuose susitiko su vienu iš diviziono autsaiderių – Talino „TTU/Kalev“ klubu.
BBL čempionate Panevėžio krepšininkų nesėkmė
BBL logotipas / BBL nuotr.

„Rūdupis“ nugalėjo be didesnio vargo – 87:57. Nugalėtojams 19 taškų pelnė A.Juškevičius, o E.Zelionis surinko 16 tškų ir 10 kartų atkovojo kamuolį.

Taip pat keturias pergales iki šio vakaro turėjusi „Šiaulių“ komanda svečiuose susitiko su „Liepajas Lauvas“ penketu. Po atkaklios kovos Antano Sireikos auklėtiniai sugebėjo pasiekti labai svarbią pergalę – 81:78. Nesulaikomas buvo E.Ruzgas, nugalėtojams pelnęs 29 taškus.

Keturis laimėjimus iki šio vakaro turėjo ir Kėdainių „Nevėžis“. Kėdainiškiai namuose žaidė su turnyro lentelės kaimynais – Talino „Kalev/Cramo“ krepšininkais. Atkaklioje dvikovoje po pratęsimo iškovoję pergalę – 81:75 – kėdainiškiai palypėjo iki penktosios diviziono vietos.

Pirmos pergalės Elito divizione vis dar nesugeba pasiekti „Valmiera“ klubas, kuris 67:79 nusileido Švedijos „Dolphins“ penketui.

Šeštadienį Ventspilyje vietos klubas, dabar užimantis trečią vietą, žais su „Šiauliais“.
Iššūkio taurės varžybose rungtyniaujantys klubai rytoj irgi pratęs turnyrą. Alytuje vietos klubas susitiks su Palangos „Naglio–Adakrio“ ekipa, o Klaipėdoje „Neptūnas“ susitiks su Kazachstano „Barsy“ klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius