-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 11

Be stabdžių: LeBronas Jamesas pagerino dar vieną „Cavaliers“ rekordą

Trečiadienį NBA lygoje „Cleveland Cavaliers“ 127:94 sutriuškino „Dallas Mavericks“ ekipą, o LeBronas Jamesas pagerino dar vieną rekordą.
LeBronas Jamesas
LeBronas Jamesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Jis atliko jau 4,207 rezultatyvų perdavimą žaisdamas Klivlende.

Antrajame kėlinyje jis perdavė kamuolį iš toli atakavusiam Jamesui Jonesui ir aplenkė Marką Price'ą rezultatyvių perdavimų sąraše.

Šį sezoną L.Jamesas į Klivlendą sugrįžo po ketverių metų pertraukos Majamyje. Per pirmuosius septynis sezonus NBA su „Cavaliers“ ekipa jis jau buvo klubo lyderis pagal taškus, pataikymą iš žaidimo, tritaškių pataikymą, baudų metimų pataikymą, perimtų kamuolių skaičių ir žaistų minučių.

Tik septyni krepšininkai yra savo klubo lyderiai pagal taškus, rezultatyvius perdavimus ir perimtus kamuolius: Michaelas Jordanas („Bulls“), Kevinas Garnettas („Timberwolves“), Reggie Milleris („Pacers“), Gary Paytonas („Sonics/Thunder“), Randy Smithas („Clippers“), Isiahas Thomas („Pistons“) ir Dwyane'as Wade'as („Heat“).

VIDEO: LeBronas Jamesas

Šeštą pergalę iš eilės NBA reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo septintąją vietą penkiolikos ekipų Rytų konferencijoje užimantis „Indiana Pacers“ (29 pergalės ir 34 pralaimėjimai) klubas.

Antradienį namuose 17,3 tūkst. žiūrovų akivaizdoje „Pacers“ krepšininkai 118:86 (26:28, 33:19, 27:23, 32:16) sutriuškino tryliktojoje pozicijoje Rytų konferencijoje esančią „Orlando Magic“ (21 pergalė bei 44 pralaimėjimai) komandą.

34 taškus nugalėtojams pelnė Rodney'is Stuckey'is, 17 – Damjanas Rudezas, 15 – Luisas Scola (10 atk, kam.), 13 – George'as Hillas, 12 – C.J. Watsonas, 9 – Solomonas Hillas.

Svečių gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Tobias Harris (22 tšk.), Elfridas Paytonas (14 tšk.), Nikola Vučevičius ir Victoras Oladipo (po 13 taškų).

Tai buvo penktasis „Magic“ ekipos pralaimėjimas per septynerias paskutiniąsias NBA reguliariojo sezono rungtynes.

Kitų antradienio NBA lygos reguliariojo sezono mačų rezultatai:

„Brooklyn Nets“ – „New Orleans Pelicans“ 91:111
„Utah Jazz“ – „New York Knicks“ 87:82
„Los Angeles Lakers“ – „Detroit Pistons“ 93:85

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius