-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 01 27

Lenktynininkas Benediktas Vanagas: „Krepšinį išmanau tikrai gerai“

Prieš savaitę iš Pietų Amerikos į snieguotą Lietuvą grįžęs Benediktas Vanagas jau ruošiasi „LMKL žvaigždžių dienos“ rungtynėms, kurios vyks vasario 1-ąją. Antrą kartą įveikęs prestižinio Dakaro ralio maratoną lenktynininkas su džiaugsmu sutiko prisijungti prie „Lietuvos“ vyrų rinktinės, sudarytos iš skirtingų sporto šakų sportininkų
Benediktas Vanagas
Benediktas Vanagas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Ralio penktajame etape B.Vanagas susižeidė ranką, kai, keičiant prakirstą ratą, automobilis prispaudė lenktynininko plaštaką. Laimei, kaulų lūžio išvengta, todėl neteko baigti lenktynių anksčiau laiko. Pasak B.Vanago, patirta trauma netrukdys pasirodyti „LMKL žvaigždžių dienos“ rungtynėse ir būti naudingu komandos žaidėju.

„Mano kaimynai yra broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai, todėl krepšinį išmanau tikrai gerai“, – juokavo lenktynininkas, paklaustas apie patirtį krepšinio aikštelėje.

„Lietuvos“ vyrų rinktinei, be B.Vanago, taip pat atstovaus krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, treneriai Valdemaras Chomičius ir Tomas Pačėsas, futbolininkai Deividas Šemberas ir Edgaras Jankauskas, irkluotojas Alvydas Duonėla bei lengvaatletis Virgilijus Alekna.

„LMKL žvaigždžių diena“ įvyks vasario 1-ąją Kėdainiuose. Renginį ves Artūras Valinskas, dainuos Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, šoks Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius