-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 23

Bilietų prekyba į Europos krepšinio čempionatą prasidės vėliau nei kovo 1-ąją

Prekyba bilietais į 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatą Lietuvoje („EuroBasket 2011“) dėl techninių priežasčių prasidės vėliau, nei buvo planuojama. Viešoji bilietų prekyba „Tiketos“ kasose ir internetu prasidės kovo 17 d. 10 val. „EuroBasket 2011 Fan Club“ nariai bilietus tiek kasose, tiek internetu, kaip ir anksčiau buvo minėta, galės įsigyti trimis dienomis anksčiau – nuo kovo 14 dienos 10 val.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai su nerimu laukė bilietų prekybos pradžios
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai su nerimu laukia bilietų prekybos pradžios. / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

„Daugiau nei pusės „EuroBasket 2011“ dalyvaujančių šalių krepšinio federacijos laiku nesugebėjo įvertinti bilietų poreikio ir nepateikė konkrečių skaičių. Mes, čempionato organizatoriai, esame  suinteresuoti, kad į Lietuvą atvyktų kuo daugiau užsienio svečių ir bilietų prekyba vyktų sklandžiai. Todėl buvo nuspręsta dar palaukti“, – teigė „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vykdomasis direktorius Mindaugas Špokas.

Pagal tarptautinius susitarimus čempionato vykdytojai – Lietuvos krepšinio federacija ir jos filialas „EuroBasket 2011“ organizacinis komitetas – turi skirti tam tikrą skaičių bilietų pirmenybėse dalyvaujančių valstybių federacijoms.

Dėl analogiškų priežasčių 2007 metais Ispanijoje ir 2009 metais Lenkijoje vykusių Europos čempionatų metu bilietų prekyba buvo atidėliojama net kelis kartus.

„Vengdami, kad tokia situacija nepasikartotų dar kartą, numatėme realų laiką, per kurį užsienio šalių krepšinio federacijos galės numatyti konkretų jiems reikalingų bilietų kiekį. O Lietuvos krepšinio aistruolių prašome šiek tiek kantrybės“, – sakė M.Špokas.

„EuroBasket 2011" vyks šešiuose Lietuvos miestuose 2011 m. rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 d. Čempionate dalyvaus 24 komandos, grupės varžybos bus rengiamos Alytuje, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Šiauliuose, antrasis etapas – Vilniuje, finalinis etapas – Kaune.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius