Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 12

Bilietus į 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatą platins „Tiketa“

Bilietų platinimo bendrovė „Tiketa“ pasirašė sutartį su Lietuvos krepšinio federacija (LKF) dėl 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato bilietų platinimo. Į šešiuose Lietuvos miestuose vyksiančias varžybas planuojama išplatinti daugiau nei 100 tūkst. bilietų.
EuroBasket_2011_Lithuania
2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato Lietuvoje logotipas

„Po vasarą Vilniaus „Siemens“ ir „Lietuvos ryto“ arenose vykusio Europos jaunių krepšinio čempionato „FIBA Europe“ mus įvertino aukščiausiais balais, todėl su LKF pasirašėme sutartį dėl bilietų platinimo ir patikros per Europos vyrų krepšinio čempionatą 2011-aisiais. Su LKF sėkmingai dirbame jau ilgiau nei penkerius metus, tad pasirašyta sutartimi taip pat sustiprinome ilgalaikį ir vaisingą bendradarbiavimą“, – sakė „Tiketos“ vadovas Vidmantas Šiugždinis.

LKF vadovai teigia, kad „FIBA Europe“ labiausiai rūpi krepšinio populiarinimas, todėl partneris ir bilietų platintojas pasirinktas kruopščiai viską įvertinus. Atrankos esminiai punktai – patirtis, patogumas ir funkcionalumas.

„Tiketa“ tenkina visus „FIBA Europe“ keliamus reikalavimus, ji turi didžiausią šalyje sporto renginių bilietų platinimo patirtį. „FIBA Europe“ daugiausia dėmesio skiria sklandžiam čempionato organizavimui, todėl platintojas turi būti patikimas ir turėti darbo patirties su tarptautiniais krepšinio renginiais“, – sakė Mindaugas Špokas, 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato organizacinio komiteto vykdomasis direktorius.

„Tiketa“ užsibrėžė tikslą dar šiemet atnaujinti svetainę internete ir geriau pritaikyti ją užsienio klientams. Bilietų platinimo interneto puslapyje šiuo metu tobulinamas bilietų pirkimo mechanizmas – juos bus galima įsigyti patogiau ir greičiau, ruošiamasi aptarnauti dar didesnį žmonių srautą iš užsienio bei Lietuvos.

Čempionate dalyvausiančių 24 rinktinių skirstymo į grupes burtai bus traukiami 2011 m. sausio 30 d. Pusė visų bilietų bus skiriama užsienio valstybių krepšinio aistruoliams, o kita pusė bus parduodama Lietuvos gyventojams. Tam tikros bilietų kvotos bus skirtos kiekvienai užsienio šalies Krepšinio federacijai.

Planuojama, kad krepšinio rungtynių bilietai viešoje prekyboje pasirodys kitų metų kovo 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius