Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 23

Brazilijos krepšinį sukrėtė tragedija: mirė Davidas Meira, kurį po dėjimo prispaudė krepšinio lenta

Brazilijos krepšinį sukrėtė skaudi tragedija. Po dešimties komoje praleistų dienų ligoninėje užgeso 19-mečio krepšinio talento Davido Meiros gyvybė.
Davidas Meira mirė dėl sužalojimų, patirtų ant jo užvirtus krepšinio lentai.
Davidas Meira mirė dėl sužalojimų, patirtų ant jo užvirtus krepšinio lentai. / Kadras iš video

Sunkias stuburo ir galvos traumas brazilas patyrė, kai po dėjimo ant jo užvirto daugiau nei 100 kilogramų sverianti krepšinio lenta, praneša „Xinhua“.

Nelaimė įvyko „Brasilia“ jaunimo (iki 22 metų) klubo treniruotėje. Nieko blogo neįtardamas D.Meira įdėjo kamuolį iš viršaus, kai krepšinio stovas staiga sulūžo, o krentanti lenta prispaudė krepšininką.

„Jis buvo sutvertas krepšiniui. Didžiausia dovana jam buvo krepšinis. Mums labai sunku“, – ašarų neslėpė mirusiojo tėvas Marcio Meira Lopesas.

„Jis turėjo potencialo daug pasiekti profesionalų krepšinyje. Tai didžiulė netektis. Jis man buvo lyg sūnus. Treniravau jį nuo 7 iki 14 metų“, – sakė pirmasis D.Meiros treneris Markas Hakme.

Pranešama, jog tyrimą dėl D.Meiros mirties pradėjo policija. Siekiama išsiaiškinti ar tai buvo tik nelaimingas atsitiktinumas, ar nerūpestingumas prižiūrint areną ir krepšinio stovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius