Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 22

Broliai Lavrinovičiai tryško sąmoju per „Žalgirio“ sutarties su aprangos gamintoju pasirašymą: „Su „Adidas“ lengviau įmesti tritaškį ir įdėti“

Trečiadienio pavakarę Kauno „Akropolį“ užplūdo keli šimtai Kauno „Žalgirio“ atributika pasipuošusių vaikinų ir merginų. Jie nekantraudami laukė pasirodant šį sezoną komandai atstovausiančių 32 m. dvynių Kšyštofo ir Darjušo Lavrinovičių, kurie „Žalgirio“ vardu pasirašė naują keturių metų sutartį su sportinės aprangos ir avalynės gamintoju „Adidas“.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pastaruosius sezonus sportines aprangas žalgiriečiams tiekė „Audimas“, o avalynę – „Adidas“. Šio gamintojo aprangą vilki ir „Žalgirio“ jaunimo komanda.

Po sutarties pasirašymo „Žalgirio“ aukštaūgiams buvo atlikti dinaminiai pėdos judesių tyrimai, pagal kuriuos parduotuvės „Winner Sport“ darbuotojai jiems pritaikys bėgimo batus.

Pasidžiaugę gera visame pasaulyje žinomo gamintojo produkcijos kokybe, broliai nepraleido progos ir pašmaikštauti:„Su „Adidas“ lengviau įmesti tritaškį ir įdėti“. Tačiau paklausti apie būsimą sezoną, naują trenerį ir traumas, krepšininkai surimtėjo: „Jaučiamės gerai, traumos nekamuoja. Tikimės pasiekti gerų rezultatų su šia komanda, nes sudėtis yra stipri, svarbiausia, kad nebūtų traumų“.

– Šią vasarą turėjote kaip niekada daug atostogų. Ar gerai pasilsėjote?, – žurnalistai paklausė  Kšyštofo ir Darjušo.

– Iš tiesų jau pavargome nuo tų atostogų. Dabar jau esame pasiruošę maksimaliai dirbti. Stengsimės kuo daugiau padėti komandai.

– Nugaros neskauda, traumų nėra?

– Kol kas treniravomės tik kelias dienas ir viskas yra gerai. Tikimės, kad viskas ir bus gerai.

– Kokį įspūdį palieka „Žalgirio“sudėtis?

– Palieka gerą. Yra gerų, pajėgių žaidėjų, keletas tikrai aukšto lygio legionierių. Viskas priklausys nuo mūsų – kaip mes susižaisime, kiek mes norėsime laimėti ir, aišku, svarbiausia, kad nebūtų traumų, visi būtų sveiki ir norintys atiduoti visas jėgas, kad viskas klostytųsi taip, kaip suplanavę treneriai. Tikiu, kad šita komanda gali daug pasiekti. Dabar viskas priklausys nuo mažų niuansų.

– Už komandos vairo stojo naujas treneris Joanas Plaza. Kaip jį vertinate?

– Kol kas daug su juo nebendravome, nes treniravomės dar tik kelias dienas. Tai per mažai laiko gerai susipažinti ir jį apibūdinti kaip žmogų, trenerį. Tačiau aš esu žaidęs Ispanijoje (Darjušas yra atstovavęs Madrido „Real“ komandai, – red. past.) ir girdėjęs tik gerus atsiliepimus iš žaidėjų, kuriuos treniravo šis treneris.

– Po šešerių metų į „Žalgirį“ grįžtantis Darjušas yra minėjęs, kad jis apie tai svajojo. Kšyštofai, žaisti šioje komandoje – taip pat buvo jūsų svajonė ar tiesiog netikėtas pasiūlymas?

– Mes svajojome žaisti kartu ir dar tokiame klube kaip „Žalgiris“. (Paskutinį kartą broliai kartu rungtyniavo 2006-2007 m. Kazanės „Unics“ komandoje, – red. past.). Tai ne tik mūsų, bet ir kiekvieno žaidėjo svajonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius