-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 06

Brownas atskleidė pergalės prieš CSKA raktą

Marcus Brownas pelnė 26 taškus, iš jų 15 – vien per ketvirtą kėlinį. Be to, pataikė 6 tritaškius. Tačiau amerikietį po mačo su Maskvos CSKA labiausiai nustebino kitas statistikos rodiklis – 4 puolime atkovoti kamuoliai.
Rungtynių akimirka
M.Brownas rungtynėse sugriebė net 4 kamuolius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tikrai? – M.Brownas žvilgtelėjo į protokolą, kai BasketNews.lt žurnalistas jam apie tai pasakė. Netrukus nuostabą pakeitė juokas.

„Esmė ta, kad vakar su žmona pasimylėjau internetu, todėl mano kojos tapo lengvesnės ir galėjau aukščiau pašokti“, – sau įprastą humoro jausmą demonstravo amerikietis.

M.Brownas vien per paskutines kelias minutes atkovojo du kamuolius po varžovų krepšiu, vieną kartą pats pelnė taškus, kitą kartą išprovokavo pražangą ir sumetęs baudas įtvirtino pergalę.

Iš viso per rungtynes 193 cm ūgio krepšininkas sugriebė 7 kamuolius.

„Tiesiog laiku buvau tinkamoje vietoje ir galėjau pakartoti metimus“, – surimtėjęs pridėjo M.Brownas.

– Marcusai, vien per ketvirtą kėlinį surinkote 15 taškų. Ar tai buvo kažkoks asmeninis kerštas CSKA komandai?
BasketNews.lt paklausė M.Browno.

– Ne, niekada nebūna nieko asmeniško. Mano toks darbas, man patinka tai daryti. Bandžiau kontroliuoti rungtynes, nes komandai to reikia. Mums reikėjo šios pergalės, kad vaikinai pasijustų geriau.

– Po kelių Eurolygos rungtynių kritikavote komandos žaidimą lemiamomis akimirkomis. Šiandien dėl to nėra ko pykti?

– Šiandien rungtynių pabaigoje galėjau kontroliuoti žaidimą. Kartais varžovai labiau spaudžia įžaidėją, todėl man reikia daugiau pakontroliuoti kamuolį. Šiandien Mantas kur kas geriau susitvarkė su varžovų spaudimu nei anksčiau, kur kas geriau dalijo kamuolį komandos draugams. O šiandien ir aukštaūgiai gerai statė užtvaras, taip atlaisvindami man erdvės.

– Šios rungtynės nėra tokios svarbios, kaip Eurolygos, tačiau kiek svarbi pati pergalė, prieš artėjantį mačą su „Montepaschi“?

– Visada malonu laimėti. Galbūt tai padės mums suprasti, kad galime žaisti geriau, galime laimėti tokias rungtynes ir galime pabaigti rungtynes sėkmingai. Tokios pergalės visada svarbios vaikinų nuotaikoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius