Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 10

Brownas: „Šį sezoną turime itin solidžią ekipą“ (video)

Visų laikų rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas žalgirietis Marcusas Brownas oranžinio kamuolio mėgėjams Lietuvoje jau seniai pažįstamas kaip amžinas šmaikštuolis ir optimistas. Tą snaiperis dar kartą įrodė ir specialiame televizijos „Sport1“ „Sporto savaitės“ interviu, kuriame liko ištikimas sau.
„Žalgiris“ įveikė „Lietuvos rytą“
M.Brownas šiame sezone dar nežaidė. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

36 metų amerikietis šiame sezone kol kas dar nė karto nepasirodė aikštelėje. Krepšininkas sveiksta po kelio uždegimo.
 

– Kaip leidai laiką paskutinėmis savaitėmis? „Sport1“ pasiteiravo M.Browno.

– Tiesiog tobulinau savo kūną po vasaros. Stengiausi priaugti raumenų, kad galėčiau be jokios baimės pasirodyti paplūdimyje, kad ir vėl būčiau toks pats galiūnas kaip visada (šypsosi).

– Ką manai apie šio sezono „Žalgirį“?

– Turime išties puikią komandą. Mums netrūksta patyrusių žaidėjų visose srityse, ko galbūt trūko praėjusiais metais. Ekipoje daug gynėjų, kurie gali pasidalyti patirtimi. Džiugu, kad grįžo anksčiau Kaune žaidę krepšininkai, nes jie jau pažįsta visą sistemą, lygas, kuriose varžomės, ir šio klubo istoriją. Be jokios abejonės, šį sezoną turime itin solidžią ekipą.

– Kas pastaruoju metu komandoje labiausiai patobulėjo?

– Dauguma vaikinų pagerino savo žaidimą. Galbūt išskirčiau Artūrą Milaknį. Jis tikrai kyla į aukštesnį lygį. Pagerino žaidimą gynyboje, o apie jo taiklią ranką net nereikia šnekėti. Taip pat Martynas Pocius. Jo vasara buvo tiesiog puiki. Kaip krepšininkas galiu drąsiai teigti, kad privalai norėti tobulėti. Kiekvieni metai turi atnešti daugiau patirties ir ambicijų.

– Kur ir kaip atsipalaiduoji?

– O, žmogau... turėčiau sudaryti visą sąrašą (šypsosi). Visi mano lietuviškieji broliai ir seserys yra šaunūs. Taigi, tarkim, tuose restoranuose, kuriuose pietauju, visada vyrauja nuostabi atmosfera. Neslėpsiu, gaunu nuolaidų, o tai ypač smagu, kai šalia nėra žmonos. Čia tikrai netrūksta nuostabių vietų, o aš labiausiai mėgstu ramius pasisėdėjimus kavinėse. Tiesiog mėgaujuosi tuo.

– Kokias vietas Lietuvoje norėtum aplankyti?

– Girdėjau, kad visi lekia į Palangą. Taip pat į salą prie Palangos. Aš esu didelis vyrukas, kuris mėgsta penkių žvaigždučių viešbučius. Ten praleidžiu daugiausia savo atostogų laiko, todėl mažai ką pamatau. Dievinu SPA centrus, tad, jei toje saloje toks yra, pasinerčiau į šį malonumą ir ten nuvykčiau.

– Teko girdėti, jog mėgstate kalnus...

– Turime ypatinga vietelę. Buvo puiku, aplink vien tik tyla ir ramybė. Viskas buvo išties nuostabu, kol vos neišsisukau kojos. Taigi šį užsiėmimą reikia šiek tiek atidėti. Taip pat džiaugiuosi, kad joks lokys nedrįso mūsų vytis (šypsosi).

„Sport1“ vaizdo reportaže taip pat išgirsite: kaip žinoti, kada gydytojas yra išprotėjęs, kokią muziką mėgsta M.Brownas, dėl kokios priežasties M.Pocius juokėsi iš amerikiečio ir ką gynėjui reiškia Lietuva.

VIDEO: SPORT1 "Savaitės interviu" su M.Brownu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius