Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 03

Būsimų „Žalgirio“ varžovų Eurolygoje žiniomis, Chrisas Kamanas žais Kaune

Kalbos apie NBA žaidėjo Chriso Kamano atvykimą į Kauno „Žalgirį“ tęsiasi. Tokią galimybę patvirtino ir Bambergo „Brose Baskets“ klubo generalinis direktorius Wolfgangas Heyderis.
Chrisas Kamanas ir Dirkas Nowitzkis per sezoną NBA lygoje kartu uždirba daugiau nei 70 mln. litų.
Chrisas Kamanas ir Dirkas Nowitzkis per sezoną NBA lygoje kartu uždirba daugiau nei 70 mln. litų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Žalgiriečiai su Vokietijos čempionais kausis vienoje Eurolygos B grupėje. Anot klubo vadovo, „Brose Baskets“ jau ruošiasi dvikovai prieš „Žalgirį“ su Ch.Kamanu priešakyje.

„Kamanas tikriausiai žais „Žalgirio“ komandoje“, – neatskleidęs savo šaltinių sezono pristatyme teigė W.Heyderis.

Dar rugpjūčio pradžioje „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas užsiminė, kad savo komandoje norėtų matyti Ch.Kamaną ir NBA čempioną bei naudingiausią finalo žaidėją Dirką Nowitzkį. Tuomet verslininko kalbos buvo priimtos kaip pokštas.

Vis dėlto po kelių dienų jau pasirodė informacija, kad žalgiriečiai siūlo kontraktą Ch.Kamanui. Vokietijos pilietybę turintis amerikietis paneigė apie sudarytą sutartį, tačiau apie tai, kad juo domisi ar nesidomi „Žalgiris“, neužsiminė.

Ch.Kamanas Europoje rungtyniautų tik NBA lokauto metu. Aukštaūgis taptų antruoju žalgiriečiu, turinčiu sutartį tik lokauto metu. Anksčiau kauniečiai pagal tokias sąlygas sudarė sandorį su įžaidėju Ty Lawsonu.

NBA atstovas papildytų išretėjusią „Žalgirio“ vidurio puolėjo poziciją, kurioje spragą paliko atleistas „centras“ Omaras Samhanas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius