-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 31

Butautas: „Mūsų gynyba buvo katastrofiška“

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas po skaudaus antausio Ventspilyje teigė, jog „Ventspils“ krepšininkai pergalę Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynėse iškovojo pelnytai.
R.Butautas
R.Butautas juokais sveikino puikias varžybas sužaidusius buvusius savo auklėtinius Dairį Bertanį, Ernestą Kalvę ir Sandį Buškevicą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Varžovai mus pralenkė visais žaidimo komponentais. Taip, mes turėjome įtemptą tvarkaraštį, tačiau tai nėra pasiteisinimas. Mūsų gynyba buvo katastrofiška“, – kalbėjo R.Butautas.

R.Butautas juokaudamas pridūrė, jog sveikina buvusius auklėtinius Dairį Bertanį, Ernestą Kalvę ir Sandį Buškevicą, kurie žaidė puikiai.

Tuo tarpu „Ventspils“ strategas Silvano Poropatas neslėpė, jog įveikti Eurolygos komandą yra malonu. Treneris taip pat pripažino, kad jo auklėtiniai kauniečius pranoko visais žaidimo elementais.

„Visas 40 minučių mano auklėtiniai kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Būtent dėl šios priežasties iškovojome pergalę. Nustebinome varžovus savo agresyvumu, o atakuodami sugebėjome gerai skirstyti kamuolį vienas kitam“, – teigė S.Poropatas.

Buvęs Lietuvos ryto“ įžaidėjas S.Buškevicas džiaugėsi, jog į areną susirinkę aistruoliai sulaukė teigiamų emocijų. „Kovojome visi už vieną ir vienas už visus“, – ryžtingai kalbėjo latvis.

Taip pat S.Buškevicas prasitarė, jog tai buvo paskutinės jo rungtynės „Ventspils“ komandoje, nes baigėsi trumpalaikė sutartis su Latvijos komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius