Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 25

Buvęs rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra nesutinka, kad Londono olimpiadoje matėme Lietuvos krepšinio nuopuolį

Buvęs Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra, kuris pernai buvo atleistas ir iš Gdynės „Prokom“ trenerio pareigų, nemano, kad Londono olimpinėse žaidynėse jo treniruota Lietuvos rinktinė yra Lietuvos krepšinio nuopolio įrodymas.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kalbant apie rinktinę, didžiausia tragedija būtų, jei net nebūtume patekę į olimpines žaidynes. To labiausiai slapčia bijojome, nes tokia galimybė buvo. Liūdna, kad olimpiadoje nepraėjome to ketvirtfinalio barjero.

Vertinant maksimalius tikslus, yra tikrai liūdna ir nereikia čia jokios paguodos. Bet nesutiksiu su tuo, kad čia yra Lietuvos krepšinio nuopuolis, kad mes kažkur nusiritome. Vis dėlto nedaug šnekėjau laimėjęs, tai pralaimėjęs kalbėsiu dar mažiau“, – internetinio portalo „basketnews.lt“ radijo laidoje kalbėjęs krepšinio specialistas.

K.Kemzūra taip pat pripažino, kad treniruoti „Prokom“ klubą buvo blogas sprendimas bei kad su taip sukomplektuota komanda ypatingai didesnių tikslų pasiekti nebuvo galima.

Be darbo šiuo metu esantis krepšinio specialistas taip pat išreiškė palaikymą finansiniais nusikaltimais kaltinamam Lietuvos krepšinio federacijos generaliniams sekretoriui Mindaugui Balčiūnui: „Manau, kad tai kažkokia klaida ar nesusipratimas. Tik gaila, kad žmogui ir jo artimiesiems tiek reikėjo praeiti. Palaikau Mindaugą ir tikiuosi, kad viskas greitai išaiškės“.

K.Kemzūros teigimu, jį žeidžia kalbos, raginančios Lietuvos rinktinei natūralizuoti užsienio žaidėją. Kalbos apie žaidėjų trūkumą, anot trenerio, žeidžia į rinktinę atvykstančius ir nuoširdžiai besistengiančius krepšininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius