-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 01 30

„Cavaliers“ energiją naudojo ginčams (video)

Vis dar be Žydrūno Ilgausko žaisdama „Cleveland Cavaliers“ komanda išvykoje turėjo pripažinti „Orlando Magic“ krepšininkų pranašumą. „Kavalieriai“ šiame mače dažnai apeliavo į teisėjų sprendimus ir buvo apdovanoti techninėmis pražangomis.
L.Jamesas ne juokais supyko ant teisėjų
L.Jamesas ne juokais supyko ant teisėjų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Reuters/Scanpix nuotr./L.Jameso ir D.Howardo dvikova
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./L.Jameso ir D.Howardo dvikova

Klivlando komandos keturių pergalių iš eilės serija nutrūko Orlande. Ketvirtadienį išvykoje „Cavaliers“ NBA Rytų konferencijos grandų mūšį pralaimėjo 88:99. Nugalėtojams Dwightas Howardas pelnė 22 taškus ir atkovojo 18 kamuolių.

„Nesvarbu, ką apie mūsų komandą kalba žmonės. Tik norime reguliariojo sezono pabaigoje pasiekti iškeltus tikslus“, – kalbėjo prie pergalės 18 taškų pridėjęs Jameeras Nelsonas. „Magic“ tikslas ketvirtadienį buvo neleisti LeBronui Jamesui lengvai pelnyti taškus ir be pražangų jį sustabdyti.

Orlando ekipai iš dalies pavyko. „Kavalierių“ lyderis pataikė 10 metimų iš 27 ir daug energijos išeikvojo diskutuodamas su teisėjais. Iš viso jis pelnė 23 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Žvaigždė metė tik šešis baudos metimus ir pataikė vos pusę.

Kartais varo į neviltį, kai varžovai šiurkščiai stabdo, o teisėjai į tai nekreipia dėmesio.

„Stengiuosi būti tylus ir nieko nesakyti teisėjams, bet kartais varo į neviltį, kai varžovai šiurkščiai stabdo, o teisėjai į tai nekreipia dėmesio. Stengiuosi nereaguoti tikėdamasis, kad kitą kartą jie švilps“, – kalbėjo L.Jamesas.

Skundėsi ne tik jis, bet ir „Cavaliers“ treneris Mike'as Brownas bei Mo Williamsas. Abu pastarieji trečiame kėlinyje už tai užsidirbo technines pražangas. Beje, rungtynėse prieš tai 43 taškus pelnęs M.Williamsas Orlande pataikė vos 4 metimus iš 15-os ir iš viso surinko 12 taškų.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse „San Antonio Spurs“ išvykoje 114:104 nugalėjo „Phoenix Suns“ krepšininkus. 30 taškų svečiams pelnė Emanuelis Ginobili, 26 – Tony Parkeris, 20 – Timas Duncanas (15 sugriebtų kamuolių). Aikštės šeimininkų ekipoje išsiskyrė Amare'as Stoudemire'as – 28 taškai ir 10 atkovotų kamuolių.

„Magic“ ir „Cavaliers“ rungtynių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius