-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 24

„Cavaliers“ nesėkmių seriją nutraukė grumdamasis su Songailos klubu (video)

Pergalę Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) šiąnakt iškovojo Klivlando „Cavaliers“ ekipa. Ji savo aikštelėje 105:95 (28:16, 25:40, 29:20, 23:19) nugalėjo Naujojo Orleano „Hornets“ krepšininkus, kurių gretose nerungtyniavo čiurnos traumą besigydantis lietuvis Darius Songaila.
Antroji nesėkmė iš eilės ir nusivylymas „kavalierių“ veiduose
„Cavaliers“ gretose rezultatyviausiai žaidė L.Jamesas (kairėje) ir Sh.O'Nealas – pelnė po 20 taškų. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Klivlando ekipai tai buvo pirma pergalė po trijų iš eilės nesėkmių.

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti 4 minutes ir 38 sekundes rezultatas dar buvo lygus (89:89), bet netrukus Maurice‘as Williamsas ir Delonte‘as Westas smeigė po tritaškį, kurie ir buvo lemiami.

„Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas šiame mače pelnė 20 taškų bei atliko 13 rezultatyvių perdavimų, o tai yra jau 20-osios L.Jameso rungtynėse šiemet, kai krepšininkas pasiekė 20 taškų ir 10 rezultatyvių perdavimų ribą. Tai yra geriausias rezultatas visoje NBA.

Klivlando ekipai šiame sezone tai buvo 33-iosios rungtynės, kuriose „Cavaliers“ pelnė 100 arba daugiau taškų. Per 33 mačus buvusi Žydrūno Ilgausko komanda suklupo vos 2 kartus.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 20, Shaquille‘as O‘Nealas 20, Antawnas Jamisonas 18, Andersonas Varejao 14, Delonte‘as Westas 13, Anthony Parkeris 13.

„Hornets“: Marcusas Thorntonas 37, Darrenas Collisonas 22 (10 rez. perd.), Davidas Westas 17, Predragas Stojakovičius 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius