Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 22

„Cavaliers“ vėl įveikė NBA čempionus (nuotraukos, video)

NBA čempionate „Cleveland Cavaliers“ ketvirtadienį namie antrą kartą šį sezoną rezultatu 93:87 privertė nusileisti titulą ginančius „Los Angeles Lakers“ krepšininkus. Jei komandos žaistų didžiajame NBA finale, LeBrono Jameso kariauna turėtų savo arenos pranašumą.
K.Bryanto ir L.Jameso dvikovą laimėjo „Cavaliers“ lyderis
K.Bryanto ir L.Jameso dvikovą laimėjo „Cavaliers“ lyderis. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Klivlando arenoje susirinkę sirgaliai skandavo „M-V-P“ (naudingiausias žaidėjas), o LeBronas Jamesas į tai atsakė pakišdamas ranką po marškinėliais ir parodydamas, kaip plaka jo širdis. „Kavalieriai“ antrą kartą šį sezoną įveikė „Lakers“.

„Štai dėl ko aš gyvenu“, – espn.com sakė nugalėtojų lyderis. Pirmose tarpusavio rungtynėse pernai pirmąją Kalėdų dieną Klivlando ekipa svečiuose šventė pergalę 102:87. Tiesa, ketvirtadienį „kavalieriams“ teko žaisti be vieno savo lyderių traumuoto Mo Williamso, tačiau jo trūkumą visiškai kompensavo L.Jameso žaidimas.

Karaliaus Jameso sąskaitoje – 37 taškai, 9 rezultatyvūs perdavimai, 5 sugriebti ir 2 perimti kamuoliai, blokuotas metimas. Rytų konferencijos lyderiams 13 taškų pelnė Shaquille'as O'Nealas, po 11 – J.J.Hicksonas (14 atk.k.) ir Andersonas Varejao.

Žydrūnas Ilgauskas nugalėtojams pelnė 5 taškus, atkovojo 5 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, po triskart suklydo ir prasižengė. Per 18 su puse minutės Ž.Ilgauskas pataikė 1 tritaškį iš 2 ir 1 dvitaškį metimą iš 5.

„Lakers“ gretose nesustabdomas buvo Kobe Bryantas – 31 taškas. Pau Gasolis pridėjo 13 taškų, Lamaras Odomas – 10 (10 atk. k.). Beje, Klivlande K.Bryantas tapo penkioliktuoju ir jauniausiu krepšininku per visą NBA istoriją, kuriam pavyko peržengti 25 tūkst. pelnytų taškų ribą. Tai jis padarė baudos metimu antro kėlinio pabaigoje.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse „Denver Nuggets“ krepšininkai namie 105:85 sutriuškino „Los Angeles Clippers“ komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius