-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 31

Charlesas Barkley siūlo sumokėti už trijų po mašinos vagystės žuvusių vaikų laidotuves

Praėjusią savaitę JAV, Filadelfijos mieste trys vaikai su savo mama skubėdami į mišias buvo užmušti ką tik pavogtu automobiliu. Penkiolikmetė mergina ir du jos dešimties bei septynerių metų broliai žuvo vietoje. Vaikų motina šiuo metu yra kritinės būklės ir laikoma vienoje iš Filadelfijos miesto ligoninių. Sujaudintas šios istorijos legendinis NBA puolėjas Charlesas Barkley pasisiūlė ištiesti pagalbos ranką nukentėjusiųjų šeimai.
Charlesas Barkley
Charlesas Barkley / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai viena liūdniausių ir tragiškiausiausių istorijų, su kuriomis mūsų tyrėjams yra tekę susidurti, – teigė Filadelfijos policijos kapitonas Jamesas Clarkas. – Visi mūsų darbuotojai dirbo dieną naktį. Niekas nenorėjo eiti namo, kad būtų surinkti visi įmanomi įkalčiai pasodinti nusikaltėlius už grotų, ir mes tai pasiekėme.“

Ne vieną JAV žmogų sukrėtusi istorija nepaliko abejingo ir Ch.Barkley. Krepšininkas, kuris aštuonerius metus praleido atstovaudamas šio miesto „Philadelphia 76ers“ komandai, nusprendė padėti žuvusiųjų artimiesiems.

„Kaip ir visi Filadelfijos gyventojai, dauguma amerikiečių ir kiti pasaulio žmonės, ChBarkley buvo stipriai sukrėstas ir norėjo, kad aš žinočiau, jog jis nori sumokėti už trijų vaikų laidotuves. Aš padėjau jam susisiekti su Williamsų šeima tam, kad jis galėtų tai padaryti“, – teigė Filadelfijos apylinkės teisėjas Sethas Williamsas.

VIDEO: Pavogus mašiną Filadelfijoje užmušti trys vaikai

Pats Ch.Barkley patvirtino, jog siekia padėti šeimai ir susilaikė nuo tolesnių komentarų, teigdamas, jog dabar jo visas dėmesys yra skiriamas nukentėjusiųjų artimiesiems.

Nusikaltėliai Cornelius Crawfordas (23 m.) ir Johnathanas Rosa (19 m.) pabėgo iš įvykio vietos. Tačiau vėliau supratę, ką padarė, patys atėjo ir pasidavė policijai.

„Jonathanas yra visiškai sužlugęs ir negali ištrinti tragedijos vaizdo iš savo atminties. Tai jį persekioja taip, kad jūs net neįsivaizduojate“, – teigė nusikaltėlio advokatas.

Vis dėlto bandyti suprasti ar jausti bent mažiausią užuojautą nusikaltėliams nereikėtų, nes vyrai prieš pavogdami mašiną dar ir išprievartavo jos savininkę.

Pats Ch.Barkley „Sixers“ klube žaidė aštuonerius metus po to, kai 1984 buvo pakviestas NBA naujokų biržoje. 

2001 metais Filadelfijos klubas pagerbė savo žvaigždę iškeldamas krepšininko marškinėlius į „Sixers“ arenos palubę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius